Blog header image
2019 | November | 25

Tiszta pilla, rendes lány!

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Tiszta pilla, rendes lány?

Hidd el, a Vendégek számára ez nem minden esetben természetes, de aggodalomra semmi ok, mi itt küldjük a megoldást!

Sokan a sminklemosójukat tökéletesnek tartják arra a célra, hogy a szemüket finoman áttörölve, vagy csak egy kicsi vízzel leöblítve elintézettnek tekintsék a szempillák tisztítását. Profi szakemberként tudhatod, hogy ez édes kevés. A különböző lemosók ugyanis összetételüket tekintve (pl. olaj tartalmuk miatt) sokszor egyáltalán nem alkalmasak a szintetikus pillák tisztántartására, hogy az ápolásukról már ne is beszéljünk.

PURE LASH - a szemmel látható, érezhető, egészséges ápolás!

A hajadat sem mosod szappannal, a kezedet sem tusfürdővel, és a piszkos edényeket sem samponnal öblíted el, noha mindegyik tisztít, habzik és általában illatos.

A profi kozmetika ipar vívmányai a profi módon felhelyezett pillákra professzionális tisztítási megoldást kínálnak. A PURE LASH termékcsalád új tagja, a szempilla sampon kifejezetten műszempilla tisztítására lett kifejlesztetve! Olajmentes formulájának köszönhetően biztonságosan alkalmazható a műszempillákon, mivel nem befolyásolja a ragasztó hatékonyságát.

Miért kell ez nekem, vagy a Vendégeimnek?

Vegán, gondosan válogatott növényi eredetű natúr és bio alapanyagokból készült, magyar termék. Hazai szakemberek kötelességtudata és szakmai felkészültsége ihlette hiánypótló megoldás, mely gyengéd formulájának köszönhetően nemcsak professzionális alkalmazásra, hanem mindennapos otthoni használatra is ajánlott.

Hogyan ajánljam a Vendégemnek, hogy vásároljon belőle otthonra is?

Nem csak alaposan tisztítja a szempillákat és a szem környékét, de a sminket is egy mozdulattal, könnyedén eltávolítja. Sokan nem sminkelnek napi szinten akkor, ha pillát viselnek, de a festék eltávolítás ebben az esetben csak másodlagos. Közös cél, hogy a pillát tovább szebbek, tartósabbak és egységesek legyenek, ehhez az otthoni ápolás is elengedhetetlen. Vendéged meglévő sminklemosóival ezt nem fogja tudni kivitelezni.

Eddig tetszett, ugye? Következő levelünkben elolvashatod, hogy mi mindent tud még ez az OKOS PILLASAMPON, mely a natúrkozmetikumok új generációja!

Ismerd meg jobban IDE kattintva!

Kövess minket Facebookon is: http://bit.ly/2py401E

Üdvözlettel:

Pure Lash BeauTeam

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.