Online marketing szolgáltatás

Különleges ajánlat a Szempilla Akadémia hallgatóinak!

 

20% kedvezmény!

Ha elvégezted a Szempilla Akadémia egy képzését, a legnagyobb lépést már meg is tetted ahhoz, sikeres légy a szépségszakmában, gratulálunk! A következő teendő, hogy megmutasd magad a világnak. Hiszen hiába készíted te a legszebb szempillákat a világon, ha erről egyelőre csak a közvetlen rokonok és a közeli barátok tudnak. El kell hát jutnunk a leendő kuncsaftjaidhoz!

 

Lássunk is hozzá!

Ha nem csal a szimatunk, már létre is hoztál a vállalkozásodnak egy Facebook-oldalt. Nos, igazunk van? ;-) Kezdésnek szuper! Tudsz majd gyűjteni like-olókat, kiposztolhatod a legszebb munkáidról készült fényképeket és indíthatsz hirdetéseket!

 

Csakhogy manapság az emberek már olyan sok oldalt követnek, hogy a rendszer inkább meg sem jeleníti mindet egy felhasználó előtt. Egyre nehezebb kitűnni, pláne hirdetések nélkül. Hiszen ha a több tucat (sőt!) kedvelt oldalunk minden bejegyzése valóban mind megjelenne a hírfolyamunkban, mást sem csinálnánk álló nap, csak a Facebookon lógnánk. Sajnos sokan már most is ezt teszik - nekik nyilván nem fontos, hogy jól nézzenek ki :-) De a te leendő látogatóid szerencsére időről időre leteszik a mobilt, hogy valaki mélyen belenézhessen a szemébe... Aki ekkor majd a TE munkádat látja!

De előbb jön a MI munkánk!

 

A Social Plus csapata abban tud segíteni neked, hogy a Facebook-, vagy Instagram-oldalad, hovatovább a hirdetéseid kreatívjai épp úgy jó benyomást keltsenek másokban, ahogy a te ügyfeleid is büszkén viselik majd azokat a pillákat, körmöket, frizurát, amit te varázsoltál nekik.

 

Egy-egy az internetről lelopott fotó véletlenszerű posztolása helyett kitalálunk egy koncepciót, mikor, mennyit és mit osszunk meg, hogy ezek a lehető leghatékonyabban szolgálják ki a vállalkozásodat. Van amikor egy rövid szöveg is elegendő, de többnyire jobb szeretik a felhasználók a képeket, sőt videókat. Gyakran szükséges aztán a képek bizonyos fokú szerkesztése, tuningolása, mert a maguk nyersességében épp olyanok, mint a legszebb nő smink nélkül. (Vagyis még mindig szép, de nekünk ez kevés, hiszen mi ki akarunk tűnni a tömegből!)

Persze sokan gondolják úgy, hogy fészbúkozgatni bárki tud. Nyilván szerintünk ez azért mégsem ilyen egyszerű, ha vállalkozások promóciós oldalait kezeljük. Ám azt mi is aláírjuk, hogy akadhat olyan istenadta tehetség, olyan megnyerő személyiség, aki pusztán önmagát adva elposztolgat az oldalán és még vevőket is szerez belőle.

 

Azt azonban talán senki nem gondolja, hogy a hirdetések elkészítése, kampányok lebonyolítása is működhet így "érzésből". A Facebook és az Adwords hirdetési rendszere az egyik legkifinomultabb célzási megoldásokat használja, folyamatosan fejlesztik és vezetnek be újabb megoldásokat, s mindezekért számtalan beállítást igényel. És ez csak egyre bonyolultabb lesz.

 

Gondolj bele, hogy a te szakmádban is felbukkannak időnként új technikák és trendek - pontosan így van ez az online marketing világában is! Nekünk pedig az a dolgunk, hogy lépést tartsunk ezekkel a változásokkal, tisztában legyünk az aktuális lehetőségekkel, hogy amikor megbízást kapunk, akkor maximális hatékonysággal tudjuk majd futtatni a TE vállalkozásod kampányait!

Ráadásul még kedvezményt is kapsz az árainkból, hiszen a Szempilla Akadémiát elvégzetteknek 20% kedvezményt biztosítunk!

Vagyis ha nincs időd létrehozni, kezelni, rendszeresen frissíteni a Facebook-, vagy Instagram-oldaladat, vagy hirdetni szeretnéd magad a közösségi oldalakon, illetve a Google hihetetlen lehetőségeket rejtő marketing gépezetén keresztül, keress meg minket!

 

Az sem gond, ha még nem vagy biztos benne, mit is szeretnél pontosan! Vedd fel velünk a kapcsolatot, chateljünk egyet az elképzeléseidről, előbb-utóbb bizonyosan jutunk valamire ;-)