Ajándékozzon tudást!

Sokszor okoz nagy fejtörés, vajon mi lenne a leginkább megfelelő ajándék szeretteinknek.
Ebben az ajándékfelkutatásban szeretnénk Önöknek segítő kezet nyújtani.

Az ajándékutalvány vásárlásához írja meg nekünk e-mail címünkre, (info@szempillaakademia.com) mely tanfolyamunkra szeretne utalványt vásárolni.
 
FIGYELEM! A képzés kiválasztásához vegyék figyelembe az ajándékozott előképzettségét/tudását. Alapképzéseinkhez (1 napos, 2 napos, Szempilla Diploma), szemöldök építő képzés nem kérünk előképzettséget, azonban Haladó, Volume Lash és Lash Lifting képzésünkre csak végzett szempilla készítőket tudunk fogadni. 

Írja meg azt is, kinek a nevére állítsuk ki az ajándékutalványt. Válaszlevélben kapja meg a fizetési információkat, díjbekérőt illetve, hogy az utalványhoz hogyan jut hozzá.

Bármely kiválasztott tanfolyamunkra vásárolható ajándékutalvány (szükséges előképzettségeket ld. fent), amelyet a megajándékozott később bármilyen általa választott időpontban beválthat! A tanfolyam összegét Önök fizetik be, így az ajándékozottak felé sem lesz kellemetlen, hogy milyen módon „adják oda” a tanfolyam díját. 

​Az utalványok a kibocsátástól számított fél éven belül érvényesek! További kérdés esetén hívjon minket a 06-20/325-6621-es telefonszámon.