Csak pillázz és tündökölj! - Szempillastylist képzések a Szempilla Akadémián

Igazán elbűvölő szemek nincsenek lenyűgöző szempillák nélkül. A dúsítás, hosszabbítás azonban szakértő kezeket igényel. A Szempilla Akadémia az ország számos településén képez már évek óta profi szempillastylistokat.

 

Profi szempillák országszerte

A Szempilla Akadémia már 9 éve foglalkozik műszempilla oktatással, rendszerük a hallgatói igények és visszajelzések figyelembevételével nyerte el jelenlegi formáját. A többlépcsős oktatásnak köszönhetően a jelentkezők az alapképzésektől kezdve akár egészen a mesterkurzusig látogathatják az Akadémia óráit – tanfolyamaikra pedig egyedülálló módon jelenleg az ország számos városába lehet jelentkezni.

 

 

Kiscsoportos oktatások

Az alapítók meggyőződése szerint a sikeres oktatás kulcsa a tudásátadás hatékonyságában rejlik, így kizárólag egyéni és kiscsoportos tanfolyamokban gondolkodnak. Az 1-2-3 és 5 napos, kezdőknek szóló alapképzések maximum két hallgatóval indulnak, de a haladó és mesterkurzusok létszámát is csak három főben maximalizálták.

 

 

 

Szempilla Diploma

Az Akadémia három napos, exkluzív, gyakorlatcentrikus Szempilla Diploma képzését azon kezdők részére alkották meg, akik kompromisszumok nélkül szeretnének fejest ugrani a szempillák varázslatos világába. A profizmus nem elérhetetlen ennyi idő alatt sem, hiszen az elméleti tudnivalókon túl intenzív gyakorlati felkészüléssel válhat egy jó hallgatóból akár az egyik legjobb pillás is!

 

 

Haladó és mesterkurzusok

Gyakorlott szempillakészítők részére kiváló továbblépési lehetőséget nyújtanak az Akadémia felsőbb szintű tanfolyamai. A legújabb technikák elsajátításával történő haladó képzés végére a már tapasztalt szempillások profi szempillasytlisttá válnak, míg a Volume Lash mesterkurzus a szakma csúcsának megfelelő, emelt szintű tudást nyújt azoknak, akik már legalább fél éves gyakorlattal rendelkeznek.

  

 

Innováció – a szakmában

Magyarországra először a Szempilla Akadémia hozta be 2014-ben az év egyik szépségipari világújdonságát, a Volume Lash technikát, melyet még abban az évben el is kezdtek oktatni. Sőt, a szakma egyik elismeréseként ugyanebben az esztendőben a májusi Beauty kiállítás szervezői a Szempilla Akadémia képviselőit kérték fel a Volume Lash technikai előadás megtartására.

 

 

Innováció – az oktatásban

A tanárok a szigorú felvétel során szakmai rátermettségükön túl oktatástechnikai képességükről is számot adnak. Ez jelentősen hozzájárul az Akadémia legnagyobb sikeréhez, hogy a hallgatók szinte kivétel nélkül elégedetten távoznak a tanfolyamokról, és viszik a képzések jó hírét külföldre is.

 

Innováció – a fejlesztésekben

A szépségszakmában sosincs megállás – mondja a Szempilla Akadémia hitvallása, és folyamatosan tartják is a lépést a legújabb trendekkel.