Képzéseinkről

1 NAPOS ALAPKÉPZÉS

1 napos elméleti és gyakorlati képzésünk azoknak a teljesen kezdő érdeklődőknek szól, akik rövid idő alatt szeretnének gyakorlati tudásra szert tenni. 
A klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítás tanfolyama, ahol a Résztvevők az alapoktól sajátíthatják el a tudást. 
Az elméleti képzést modellen történő gyakorlati képzés követ.

2 NAPOS ALAPKÉPZÉS

2 napos képzésünk szintén TELJESEN KEZDŐKNEK szól. Itt az elméleti képzés után közvetlenül egy próbafejen gyakoroljuk a mozdulatokat, csipeszek, anyagok eszközök kezelését. 
2. napon az elméleti ismétlést élőmodelles gyakorlás követi. 
Ezen a képzésen is a klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítást oktatjuk az alapoktól, több gyakorlati órával.

SZEMPILLA DIPLOMA, 3 NAPOS ALAPKÉPZÉS

3 napos  gyakorlatcentrikus oktatás szintén TELJESEN KEZDŐKNEK

...hogy a jók között Te legyél a legjobb! - 3 napos exkluzív, gyakorlatcentrikus oktatás mindazoknak, akiknek a szolgáltatás legalacsonyabb elfogadható színvonala a Profizmus...

3 napos Szempilla Diploma névre hallgató képzésünk tartalmazza a legtöbb gyakorlati órát. Első napon az extra szembetegségek résszel kibővített elméleti oktatást próbafejes gyakorlat követ, ahol többek között begyakoroljuk a helyes csipesz kezelést, anyagok és eszközök keezlését. Ezen a képzésen gyakorlatban sajátítjuk el a töltés és a leoldás folyamatát is. Ezen a képzésen is a klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítást oktatjuk az alapoktól.

DUPLÁZOTT TECHNIKAI KÉPZÉS (2D)

A haladó tanfolyamot azon szempilla készítőknek ajánljuk, akik szeretnének fejlődni, nyitni az újdonságokra és profi stylisttá válni. 

Azon szakembereknek ajánljuk, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szálankénti szempilla-hosszabbítás (1D) technikáját. Duplázott technikánál egy szál természetes pillára 2db szintetikus pilla kerül felhelyezésre.

VOLUME LASH MESTER KURZUS (6D)

1 napos tanfolyam minimum 6 hónapos gyakorlattal rendelkező szempillakészítőknek.

Azon szakembereknek ajánljuk, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szálankénti szempilla-hosszabbítás (1D) technikáját. Volume technikánál egy szál természetes pillára akár 6 db nagyon vékony és könnyű (0.07-es vastagságú) szintetikus pilla kerül felhelyezésre. A képzés tartalma: 3D-6D.

SZEMÖLDÖK ÉPÍTŐ ALAPKÉPZÉS

A kozmetikai ipar legfrisebb újítása, a szemöldök dúsítás.

A saját szemöldökszálakhoz színben és méretben teljesen hasonló szintetikus szálakat ragasztunk a saját szőrszálakhoz, vagy ezek hiányában a bőrhöz, ezzel korrigálható a szemöldök formája, íve, vastagsága.

A szemöldök dúsítás - folyamatos viselés mellett - a szempilla hosszabbításhoz hasonlóan töltést igényel, így vendégeidnek olyan új szolgáltatást ajánlhatsz, mely folyamatos bevételt garantál Neked.

Gyere el extra kiscsoportos oktatásaink egyikére és sajátítsd el a tökéletes szemöldök dúsítás fortélyait.

TÖLTÉS TECHNIKAI TRÉNING

Extra hatékony gyakorlati tréning azoknak a már végzett szempilla stylistoknak, akik szükségesnek érzik a szempilla töltés folyamatának begyakorlását.