A szépségszakmában sosincs megállás!

Kövesd a legújabb trendeket intenzív tanfolyamainkon, vár a szempillák káprázatos világa!

Új szakmát keresel, vagy már otthonosan mozogsz a szépségipar más ágaiban? 

Akkor vegyél részt kezdőknek szóló alapképzésünkön, és lehetőségekkel teli távlatok nyílnak karrieredben! 

 

1 napos alapképzés

1 napos elméleti és gyakorlati képzésünk azoknak a teljesen kezdő érdeklődőknek szól, akik rövid idő alatt szeretnének gyakorlati tudásra szert tenni. 
A klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítás tanfolyama, ahol a Résztvevők az alapoktól sajátíthatják el a tudást. 
Az elméleti képzést modellen történő gyakorlati képzés követ.

Képzési helyszíneink:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)

Baja, BicskeBudakesziBudapest - XIII. kerület, Debrecen, GyőrKecskemétMiskolcNyíregyházaÓbudaPécsSárvár, SopronSzegedSzigetszentmiklósSzombathelyTataÚjpest (hétköznap), Újpest (hétvégén)VeszprémZalaegerszeg

2 napos alapképzés

2 napos képzésünk szintén TELJESEN KEZDŐKNEK szól. Itt az elméleti képzés után közvetlenül egy próbafejen gyakoroljuk a mozdulatokat, csipeszek, anyagok eszközök kezelését.
A 2. napon az elméleti ismétlést élőmodelles gyakorlás követi. 
Ezen a képzésen is a klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítást oktatjuk az alapoktól, több gyakorlati órával.

Képzési helyszínek:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)

Baja, Budapest - XIII. kerületDebrecen, Győr, MiskolcNyíregyháza, Óbuda, Újpest

Szempilla Diploma, 3 napos alapképzés

3 napos  gyakorlatcentrikus oktatás szintén TELJESEN KEZDŐKNEK

...hogy a jók között Te legyél a legjobb! - 3 napos exkluzív, gyakorlatcentrikus oktatás mindazoknak, akiknek a szolgáltatás legalacsonyabb elfogadható színvonala a Profizmus...

3 napos Szempilla Diploma névre hallgató képzésünk tartalmazza a legtöbb gyakorlati órát. Első napon az extra szembetegségek résszel kibővített elméleti oktatást próbafejes gyakorlat követ, ahol többek között begyakoroljuk a helyes csipesz kezelést, anyagok és eszközök keezlését. Ezen a képzésen gyakorlatban sajátítjuk el a töltés és a leoldás folyamatát is. Ezen a képzésen is a klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítást oktatjuk az alapoktól.

Képzési helyszíneink:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)
Budakeszi Debrecen  Győr  Nyíregyháza  Óbuda 

Duplázott technikai képzés (2D)

A haladó tanfolyamot azon szempilla készítőknek ajánljuk, akik szeretnének fejlődni, nyitni az újdonságokra és profi stylisttá válni. 

Azon szakembereknek ajánljuk, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szálankénti szempilla-hosszabbítás (1D) technikáját. Duplázott technikánál egy szál természetes pillára 2db szintetikus pilla kerül felhelyezésre.

 

Képzési helyszíneink:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)
Budapest - XIII. kerület BajaBicske, Budakeszi, Győr, KecskemétMiskolc, Nyíregyháza, Óbuda, Sárvár, ÚjpestZalaegerszeg

Volume Lash mester kurzus (6D)

1 napos tanfolyam minimum 6 hónapos gyakorlattal rendelkező szempillakészítőknek.

Azon szakembereknek ajánljuk, akik már elsajátították és alaposan begyakorolták a szálankénti szempilla-hosszabbítás (1D) technikáját, valamint a duplázott technikát. Volume technikánál egy szál természetes pillára akár 6 db nagyon vékony és könnyű (0.07-es vastagságú) szintetikus pilla kerül felhelyezésre.

Képzési helyszíneink: BajaBudakeszi, Budapest - XIII. kerületGyőr, KecskemétMiskolc, Nyíregyháza, Óbuda, ÚjpestVeszprém

Lash Lifting

A kozmetikai ipar egyik legfrissebb újítása, a szempilla-hosszabbítás és dúsítás új alternatívája

Vendégeid hosszabb szempillát szeretnének de idegenkednek a szálas vagy tincses szempilla-hosszabbítástól? Ajánld nekik a természetes hatású Lash Liftinget, amivel a pillák íveltek és dúsabbak lesznek szempilla spirál nélkül.

A Lash Lifting előnyei:
- azonnali eredmény
- a rövid és egyenes szempillák hosszabbnak és dúsabbnak tűnnek
- érzékeny szemű vendégeknél is használható
- nem roncsolja a természetes pillákat
- bármilyen hosszúságú és vastagságú pillákon alkalmazható
- a szempillák akár 8 hétig íveltek maradnak

Gyere el extra kiscsoportos oktatásaink egyikére és sajátítsd el a tökéletes Lash Lifting technikát.

 

Képzési helyszíneink:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)


Baja, Budapest - XIII. kerület, Győr, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Óbuda, Újpest, Veszprém

MICROBLADING

Gyere el 2 napos, gyakorlatorientált képzésünkre, melyen a világ számos pontján ismert és elismert szálazásos, kézzel készült fél-tartós tetováló eljárását tanítjuk meg Neked.

A mikropengés szemöldök tetoválás (microblading), egy közepesen tartós sminktetoválás, mely technikával teljesen természetesnek ható, extra vékony, kecses szemöldökszálakat alkothatsz vendégeid örömére.

 

Képzési helyszínünk:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)

Győr

Egyéni 1 napos alapképzés kezdőknek

Különleges lehetőség, 100%-ban igényeidre szabva!

Ha szereted a maximális odafigyelést, mely kimondottan a Te igényeidre szabott, ahol nem kell alkalmazkodnod senkihez, sőt, minden Rólad szól, akkor ne keresgélj, inkább olvass tovább!
 
Melyik Vagy Te?
 
Szeretnél Te időpontot választani? 
Nálunk diktálhatod a feltételeket! Mondd el, mikor jönnél és alkalmazkodunk időbeosztásodhoz. (hétfőtől-péntekig, előre egyeztetett időpontokban)
 
Külföldön élsz és a repülőjegyek irányítanak?
Semmi gond, jó kapcsolatunk van külhoni Kolléganőinkkel is, sokan tanultak nálunk közülök is. Terjedjen a magyar szakértelem világszerte!
 
Itthon élsz, de szeretnél a saját ütemedben haladni?
Akkor Te is ezt a képzési formát keresed, hiszen a tananyag ugyanaz, mint a csoportos képzésnél, viszont alkalmazkodunk a Te tanulási ütemedhez!
 
Egyéni képzésünk 5 előnye:
 
1. Te választasz dátumot!
2. Megmondhatod, hol és mit tanulnál!
3. Csak Te Vagy és az Oktató, valamint a tananyag. Semmi zavaró tényező.
4. Személyre szabott oktatási ütem.
5. Nem marad megválaszolatlan kérdés!

Volume Plusz Pick Up technika

Tanfolyamunkon megtanulhatod, hogyan lehet egyszerre több szál műszempillát felcsípni legyező alakban, majd egy mozdulattal felhelyezni a saját pillára. Így jelentősen le tud rövidülni a több “D” felhelyezésének időtartama. 

 

Képzési helyszínek (Részletek a választott város névre kattintva jelennek meg): Debrecen, Győr, Nyíregyháza

Személyre szabott konzultáció

Úgy érzed elvesztél a képzés után? Nem vagy biztos az alapjaidban? Van olyan szemforma, pilla, ami kifog rajtad? Vagy esetleg a lashfanok kialakítása esik nehezedre?

Akkor Neked ajánljuk személyre szabott konzultációnkat! Ezen az alkalmon nincs semmi konkrétum, amit átvennénk. Itt csak Te számítasz és az, amiben fejlődni szeretnél. Legyen elmélet vagy gyakorlat mindenben segítséget kapsz!

Sminktanfolyam

Irigykedve nézed mások sminkjét? Szeretnéd Te is alkalmazni a highlitert, de még egy megfelelő színű alapozód sincs? 
Összezavar a drogériák kínálata, nem tudod, mit és miért válassz? Maradsz inkább a rutin-szerű alap sminknél, vagy ami még rosszabb, inkább a SEsminknél?

Győrben, Orbán Barbi mesterkozmetikus most remek lehetőséget kínál arra, hogy alapjaiban változtasd meg sminkelési szokásaidat úgy, hogy közben még élvezed is megújult külsődet! Elmondja, hogy milyen a bőrtípusod és az arcformád, hiszen nem mindegy, hogy mit és hogyan ápolsz, kensz, hangsúlyozol, vagy éppen rejtesz el. Tudod melyik színtípusba tartozol? Most elárulja Neked, és ennek függvényében azt is, hogy milyen színnel íveld tökéletesre a szemöldöködet. Személyre szabott smink tanácsadásával bevezet az arcfestés alapjaiba, megmutatva, a megfelelő eszközhasználatot és azt, hogy hogyan hozd ki Magadól a maximumot egy előnyösen kikészített arc segítségével.

 
Építsd önbizalmadat velünk, hiszen amíg mások csak kísérleteznek, addig sMINKelünk!
 
Éljenek a szépen sminkelt hölgyek, akik mindig boldogan élnek!

 

1 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

Ebbe a képzési csomagba 1 napos alapképzésünk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így akár 1 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

 

Baja Budapest - XIII. kerület Győr Miskolc Nyíregyháza Sárvár Újpest (hétvégén)

1 napos alapképzés + lash lifting + Duplázott technikai képzés

Ebbe a képzési csomagba 1 napos alapképzésünk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így akár 1 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni. Ráadásként 3 hónapon belül - kellő mennyiségű gyakorlás után - duplázott technikai képzésünket is elvégezheted kedvezményes áron.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindhárom képzés árából - egyszerre való jelentkezés esetén.

 

Budapest - XIII. kerület Győr Nyíregyháza Sárvár Újpest (hétvégén)

2 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

Ebbe a képzési csomagba 2 napos alapképzésünk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így 2 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

Budapest - XIII. kerület Győr Miskolc Nyíregyháza

Duplázott technikai képzés (2D) + Lash lifting képzés csomag

Ebbe a képzési csomagba duplázott technikai képzésünk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így akár 1 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

Képzési helyszínek: Angyalföld, Baja, Győr, Miskolc, Nyíregyháza, Sárvár

Volume Lash mester kurzus (6D) + lash lifting képzés csomag

Ebbe a képzési csomagba volume lash mester kurzusunk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így akár 1 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

Képzési helyszínek: AngyalföldBaja, Győr, Miskolc, Nyíregyháza

 

 

3 napos alapképzés (Szempilla Diploma) + lash lifting képzés csomag

Ebbe a képzési csomagba 3 napos alapképzésünk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így 3 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

Győr Nyíregyháza

Duplázott technikai képzés (2D) + volume lash mester kurzus (6D)

Ebbe a képzési csomagba duplázott technikai mellé beletettük volume lash mester kurzusunkat is. 3 hónapon belül - kellő mennyiségű gyakorlás után - duplázott technikai képzésünk elvégzését követően végezheted el volume képzésünket.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

 

Budapest - XIII. kerület Győr Miskolc Nyíregyháza

1D + 2D képzés (1 napos)

1 napos szempilla-hosszabbító alapképzésünk mellé csomagban, kedvezményes áron kínáljuk duplázott technikai képzésünket egyszerre leadott jelentkezés esetén. 

Budapest - XIII. kerület Győr Miskolc Nyíregyháza

Light Volume (2-3d) képzés haladóknak

2 napos privát képzés, 2 élő modelles gyakorlati nappal

LASH LIFTING ONLINE OKTATÁS

Nagy sikerű lash lifting képzésünk immár online formában is elérhető!

 A LASH LIFTINGRŐL:

  látványos, ívelt szempillája lehet azoknak is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól, vagy munkájuk, életmódjuk miatt nem viselhetik azt.

A pillák íveltek és látványosan dúsabbak lesznek szempillaspirál nélkül. Az eljárás gyors, egyszerű, biztonságos, hatékony és fájdalommentes. 45-60 perc alatt elkészíthető.

Képzéseink az alábbi városokban érhetők el

1 napos alapképzés

2 napos alapképzés

Szempilla Diploma, 3 napos alapképzés

Duplázott technikai képzés (2D)

Volume Lash mester kurzus (6D)

Lash Lifting

MICROBLADING

Egyéni 1 napos alapképzés kezdőknek

Volume Plusz Pick Up technika

Személyre szabott konzultáció

Sminktanfolyam

1 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

1 napos alapképzés + lash lifting + Duplázott technikai képzés

2 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

Duplázott technikai képzés (2D) + Lash lifting képzés csomag

Volume Lash mester kurzus (6D) + lash lifting képzés csomag

3 napos alapképzés (Szempilla Diploma) + lash lifting képzés csomag

Duplázott technikai képzés (2D) + volume lash mester kurzus (6D)

1D + 2D képzés (1 napos)

Light Volume (2-3d) képzés haladóknak

LASH LIFTING ONLINE OKTATÁS