Tájékoztatás a szempilla-hosszabbítást végző tevékenységről

UPDATE 2022. február 20. A Szempilla Akadémia végzett Hallgatóinak lehetősége van kedvezményes áron résztvenni szakmai partnerünk sminkes és szempillaépítő képzésén. Bővebb információért kérem, töltse ki az alábbi űrlapot. Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatos és részletes tájékoztatást adunk a képzésekről.


UPDATE! 2021. szeptember 12.

2021. Az év, amikor eltörölték az OKJ-s (Országos Képzési Jegyzék) képzéseket. Helyette szakmajegyzék lett, mely a szempillás képzéseket is alaposan megváltoztatta. 

Szempilla építő tevékenységet eddig kozmetikus OKJ-s bizonyítvánnyal lehetett végezni majd pár éve új szakmaként berobbant a Szépségtanácsadó OKJ, melynek elvégzését követően sminkesként vagy pillásként lehetett elhelyezkedni, vállalkozást indítani. Idén pedig ez a képzés is megszűnt.

Tavaly megjelent a szakmai jegyzékben egy új programkövetelmény Sminkes és szempillaépítő néven, mely egy 800 órás képzés. Elvégzésével önálló vállalkozás nyitására is alkalmas, államilag elsimert bizonyítvány szerezhető meg. 

Végignézve a képzési kínálatot nagyfokú eltérések vannak árban, de a jó hír az, hogy erre a képzésre Diák Hitel igényelhető.

A Szempilla Akadémia bejelentésköteles képzéseket tart, melynek elvégzésével Hallgatóink tanúsítványt kapnak, valamint a FAR rendszer igazolását de nem tervezünk Sminkes és szempillaépítő képzést indítani. 

Azonban jó hírünk van minden volt és leendő Hallgatónknak hiszen együttműködéseink révén - tudásuk és tanúsítványaik beszámításával - lehetőség van államilag elismert hivatalos papírra is szert tenni kedvezőbb feltételekkel. 

Bővebb felvilágosítást 2021 szeptember közepétől tudunk adni.

Érdeklődni: info@szempillaakademia.com

 

KÉPZÉSI KÍNÁLATUNKAT IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKITENI!

ÓRARENDÜNKET IDE KATTINTVA TUDJA MEGTEKINTENI!