Blog header image
2021 | Június | 07

1D? 3D? 6D?

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Tudtad?

Mi a különbség az 1D, 2D és a több D-s szempillák között? Te is tanácstalan vagy és szeretnél felkészülten érkezni életed első szempilla-hosszabbítására? Segítünk Neked!

A kezdetek:
2014 előtt, a Volume (vagyis dúsító technika) megjelenése előtt 3D szempillának hívtunk minden olyan tartós pillát, ami szálanként került fel a természetes pillákra. A kezdeti időszakot követően megjelent a 4D-nek nevezett pilla, melynek illesztő felülete egyenletlenebb volt ezzel növelve időbeli tartósságát.

A szempilla jelene:
2014 óta a D-k előtti számok azt jelentik, hogy egy szál természetes pillára hány szál szintetikus pilla kerül. A szakma az addigi 3D-t már classic 1D technikának nevezi. 2D esetén 2 szintetikus pilla szál kerül fel egy természetes pillára, míg ha 3D pillát kérsz stylistodtól, 3 szálat fog felkerült egy pillaszálra és így tovább...A szakmán belül jelenleg már több stylist is készít 10-15D-t alkalmakra de általában 6D a maximum.

Benned is felmerül a kérdés, hogy mekkora súlyt kell elviselnie szempilládnak? Minden "D-hez" más vastagságú pillát használ egy jól képzett szakember, erről egy következő cikkünkben olvashattok.

Ne feledjétek! Fontos, hogy munkájára igényes szakembert válassz csak így lehetsz elégedett szempilla viselő!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.