Blog header image
2023 | Július | 03

Felesleges a pillákat tisztítani

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: PURE LASH - szempillasampon, primer, szempillanövesztő szérum

Oké, tudjuk, az utókezelésről rengeteget beszélünk - de higyjétek el, nemcsak azért, mert ez az egyik kedvenc témánk, hanem azért mert így lesz igazán tartós a szett, amit kedvenc pillásod megépített Neked.

A legfontosabb szempont általában a pillát viselők számára, hogy a pillák minél tartósabbak legyenek. Talán azt már tudod, hogy az olaj, olajos termékek, micellás víz, nem olajmentes sminklemosó, olajat tartalmazó krémek nem barátai a műszempillának, egészen pontosan a ragasztónak, így ha ilyeneket használsz tutira nem lesz tartós a szetted, bármilyen szuper pillás is építette fel. 

Második gondolatként szokott megjelenni a pillák és a szem egészsége. Ha nem tisztítod megfelelő és erre a célre fejlesztett szempillasamponnal pilláidat, akkor először csak ronda lesz a pillák tövében felgyülemlett "trutyti" majd a túlszaporodott demodex atkák csapnak óriás bulit a pilláid tövében, ami gyulladáshoz majd legrosszabb esetben tartós szempillavesztéshez is vezet.  Tartsd tisztán a pilláidat, a szemed környékét és a bőrödet! www.purelash.hu

Ha a felső kettő pont még nem győzött volna meg, mennyire fontos odafigyelni a pillák maximális tisztítására, akkor itt az utolsó érvünk: először csak viszketni fog, aztán piros lesz, aztán olyan szinten lesz irritált a bőröd, hogy azt kívánod majd, messziről kerülted volna el a pillást. De tudod, az a helyzet, hogy nem a pillás tehet arról, hogy Neked rossz, hanem az, hogy nem vigyáztál eléggé, nem tisztítottad alaposan műszempilláidat. 

 

Hidd el nekünk, alaposan megtisztított pillákkal sokkal könnyebb lesz az életed és minden nap gyönyörűen ébredhetsz!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.