Blog header image
2024 | Február | 04

Páros kedvezmény

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Kedvezmények

Hozdd magaddal barátnődet, anyukádat, lányodat, jelentkezzetek ugyanarra a képzési helyszínre FEBRUÁRI-MÁRCIUSI képzéseinkre és 10000 Ft/fő kedvezményt biztosítunk mindkettőtőknek, legyen az 1-2 vagy 3 napos alapképzésünk vagy továbbképzéseink egyike. Sőt! 50% kedvezményt adunk online lash lifting képzésünk díjából.x

A páros kedvezmény csak abban az esetben érvényes, ha a tanfolyam kezdete előtt mindkét jelentkező befizeti a képzési díjat a kiküldött díjbekérő alapján. Amennyiben az egyik fél mégsem jelenik meg a tanfolyamon, vagy nem fizeti be határidőre a képzés díját, úgy a "párja" is elesik a 10000 Ft-os kedvezménytől. A kedvezményt előre kell igényelni. A jelentkezés folyamán a megjegyzés rovatba írandó: "páros kedvezmény + a barát/ismerős neve". 

Amennyiben egyszerre szeretnétek tanulni: kedvezményünk azokon a helyszíneken vehető igénybe, ahol minimum 2 fős képzéseket indítunk, valamint azokra a képzési időpontokra érvényesek, amely időpontok mellett a "2 szabad hely" szerepel.

Amennyiben a kedvezményt szeretnétek igénybe venni de nem egyszerre tanulnátok: bármely helyszínünk bármely képzési időpontjára tudtok jelentkezést leadni a fenti jelentkezési folyamat figyelembe vételével.

Baja, CsolnokDebrecenGyőrMiskolcNyíregyházaPécsSárvárTataÚjpestVeszprémZalaegerszeg

Órarendünket  IDE KATTINTVA tudod megtekinteni. Képzéseinkről bővebben IDE kattintva tudsz tájékozódni.

Jelentkezési időszak: 2024. február 4-6.

Jelentkezéskor a megjegyzéshez kérjük, írd: PÁROSKEDVEZMÉNY
A kedvezmény a képzés árára vonatkozik, a csomagokat nem érinti.

A kedvezmény csak FERBRUÁRI-MÁRCIUSI időpontokra érvényes, más kedvezménnyel nem összevonható. 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.