Balaton (Alsóörs)

Idén Orbán Barbara Nóra győri oktatónk, vár sok szeretettel benneteket Alsóörsön.

Ezen a nyáron összekapcsolhatod a kikapcsolódást és a továbbképzést a Balatonnál, Alsóörsön. Mit is jelent ez? Mivel a szakmánkból kifolyólag egész évben szorgalmasan dolgozunk, még szombaton és néha vasárnapokon is, ezért gondoltam egyet, és összekapcsoltuk a kellemeset a hasznossal számotokra. Ha már itt a nyár, olyan helyet választottunk a képzések helyszínéül, ahol a tanfolyamok után jöhet a strandolás, nyaralás, a napot kellemes hangulatú balatoni estével zárjuk. Igazi kikapcsolódás lesz ez a szakma szerelmesei számára! 3 nap szakmai képzés nyaralással, kikapcsolódással fűszerezve. Mindezt idilli, kellemes, balatoni panorámás környezetben.

 

Mind a 3 nap 10:00-kor kezdünk, és kb.15.00-ig tartanak a tanfolyamok. Ebédszünet 30 perc – 1 óra (megbeszélés alapján.), szendvics, snack, gyümölcs, kávé, tea, üdítő a helyszínen, az ár tartalmazza. (Igény esetén meleg étel rendelhető, az ár nem tartalmazza.) A tanfolyam végén, a nap 2. felében közös programok, strandolás, esti program igény szerint, kellemes balatoni este a szakma szerelmeseivel. Szállásról mindenkinek önállóan kell gondoskodnia, az ár nem tartalmazza! (Szállás keresésben igény szerint, segítséget nyújtunk.) Modellt a tanulónak kell hoznia magával!  

A tanfolyam elvégzéséhez szükséges anyagokat a helyszínen biztosítjuk mindenki számára. Kezdő csomag vásárlása lehetséges, de nem kötelező.

KÉPZÉSÜNKRŐL

LÉTSZÁM: maximum 3 fős csoportokban
KÉPESÍTÉS: Tanúsítvány alap és duplázott technikai képzésről is; angol vagy német nyelven is kérhető
ELŐKÉPZETTSÉG:

Tanfolyamunk elvégzésének NEM feltétele szépségipari végzettség, előképzettség! Azonban azok a pillások és sminkesek, akiknek nincs kozmetikus vagy szépségtanácsadó OKJ-s szakképesítése, 2021-től csak sminkes és szempillaépítő szakmai képzés elvégzése után tudják ezen tevékenységeket jogszerűen végezni. Vállalkozói igazolvány kiváltásával, vállalkozás indításával, engedélyekkel kapcsolatosan minden esetben csak a területileg illetékes önkormányzat vállalkozási csoportja illetve az érintett hatóságok (pl. Kamara) adhatnak bővebb felvilágosítást.


MODELL:
Modell minden gyakorlati napra szükséges! Modell bárki lehet, akinek nincs fent műszempillája. Jó, ha a választott személy szeme nem túl érzékeny, nem allergiás. Fontos, hogy modelled nyugodt és türelmes legyen és a szemét nyugodtan csukva tudja tartani 2-4 órán keresztül. A gyakorlati részre modellednek szemfesték nélkül kell érkeznie. Amennyiben kontaktlencsét visel, a gyakorlat folyamán ki kell vennie. Modelled a képzés alatt nem kommunikálhat hevesen, zavaróan. A képzés során modelled mindkét szemén dolgozunk.

KÉPZÉSI HELYSZÍN:

Balaton - Alsóörs

TANFOLYAM DÍJA

Tanfolyam díja (képzés során felhasznált anyagokkal és eszközökkel):

Hétköznap: 135.000 Ft/3nap
Hétvégén: 139.000 Ft/3nap

Alapcsomag 1D technikához +24000 Ft-ért kérhető!

OKTATÓ

Orbán Barbara Nóra

KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

KÉPZÉS TARTALMA:

1. nap:

Szempillák (ívek, vastagságok, hosszúságok, típusok stb…, minden, amit a műszempillákról tudni kell)
Professzionális felhelyezés lépésről-lépésre
Eszközök
Allergia
Szemkörnyéki bőr
Utómunkálatok
Vendégekkel való kommunikáció.

Az elméleti anyag megbeszélése kb. 1 óra után, modellen való gyakorlás következik.

2. nap:
A második napon a felmerülő kérdések megbeszélése, majd modellen gyakorlás. Az előző nap felragasztott szálak leoldása, majd egy új, teljes szempilla szett építése.

3. nap:
ezen a napon, már 0.10 vastag műszempillákkal dolgozunk. Egyesével egyenes csipesszel 2 db 0.10 vastagságú műszempillákat ragasztunk 1 db természetes szempillára. Ezzel a technikával megduplázzuk vendégünk pillájának mennyiségét.

 Elméleti rész tartalma:
Miért 0.10 vastagságú pilla? 
Tökéletes tincs kialakításának szempontjai. 
2 db műszempilla felhelyezésének menete, fontos betartandó szabályok. 
Ívek jelentősége. 
Tippek, trükkök, fortélyok a dús hatás elérése érdekében (nyitott, ill. zárt tincsek, frame vonal, lash map, pozícionálás, szintezés). 

Az elméleti anyag megbeszélése kb. 1 óra, ezt követően modellen való gyakorlás következik.

 

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2020/000615

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK EBBEN A VÁROSBAN

ELÉRHETŐSÉG

+36203256621

info@szempillaakademia.com

UTALÁSI/BEFIZETÉSI ADATOK

A számlázási adatok régiónként eltérnek, utalás/banki befizetés a megküldött díjbekérő alapján történik. Külföldi utalás esetén 10.47 Eurot számítunk fel banki tranzakciós díjként.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

  • mert Akadémiánkon hiteles, magasan képzett, biztos elméleti és gyakorlati tudással rendelkező, szakmájukat szerető szempillás szakemberek oktatnak;
  • mert extra kiscsoportban tanulhatsz, ahol az oktatódnak van ideje Rád;
  • mert sokoldalú, hasznos gyakorlati tudást kapsz egy magas színvonalú képzés keretében;
  • mert képzéseink tartalmát folyamatosan fejlesztjük és frissítjük a mindenkori trendeknek megfelelően;
  • mert a tanfolyam elvégzéséről dekoratív tanúsítványt állítunk ki, igény szerint angol vagy német nyelven is;
  • mert cégcsoportunk biztos hátteret és garanciát nyújt oktatásainknak, oktatóinknak.