Budapest - XIII. kerület

Évek óta mondjuk, hogy a megfelelő alapok nélkül nincs megfelelő tudás, nem lehet rá építkezni, nem tudsz pontos munkát kiadni a kezedből és megfelelő mennyiségű pénzt keresni pillásként. Ugyanakkor fejet kell hajtanunk a mai felgyorsult világ előtt is, hiszen érdeklődőink többsége, szomjazza a tudást és nem elégszik meg az 1D technikával, gyors ütemben szeretne fejlődni és ezért képes sok-sok időt áldozni gyakorlásra. Ezt a vágyat és az Akadémia "földhöz ragadt" elveit (előbb a magabiztos alapok, sok gyakorlás aztán a 2D) kombinálva kísérleti jeleggel létrehoztunk egy új képzést, mely 1 elméleti és 4 gyakorlati napot magába foglalva igyekszik Hallgatóinkat viszonylag rövid idő alatt minél nagyobb tudással ellátni. 

KÉPZÉSÜNKRŐL

LÉTSZÁM: maximum 2 fős csoportokban
KÉPESÍTÉS: Tanúsítvány alap és duplázott technikai képzésről is; angol vagy német nyelven is kérhető
ELŐKÉPZETTSÉG:

Tanfolyamunk elvégzésének NEM feltétele szépségipari végzettség, előképzettség! Azonban azok a pillások és sminkesek, akiknek még nincs sem kozmetikus sem szépségtanácsadó OKJ-s szakképesítése, 2021-től már csak az iskolarendszerben végezhető nappali/esti 5 év/2 év "Kozmetikus technikus" elvégzése után tudják ezen tevékenységeket jogszerűen végezni. Vállalkozói igazolvány kiváltásával, vállalkozás indításával, engedélyekkel kapcsolatosan minden esetben csak a területileg illetékes önkormányzat vállalkozási csoportja illetve az érintett hatóságok (pl. Kamara) adhatnak bővebb felvilágosítást.


KIZÁRÓ OK:
Rossz látás, térlátás hiánya, türelmetlenség, betegségből adódó folyamatos kézremegés

MODELL:
Modell minden gyakorlati napra szükséges! Modell bárki lehet, akinek nincs fent műszempillája. Jó, ha a választott személy szeme nem túl érzékeny, nem allergiás. Fontos, hogy modelled nyugodt és türelmes legyen és a szemét nyugodtan csukva tudja tartani 2-4 órán keresztül. A gyakorlati részre modellednek szemfesték nélkül kell érkeznie. Amennyiben kontaktlencsét visel, a gyakorlat folyamán ki kell vennie. Modelled a képzés alatt nem kommunikálhat hevesen, zavaróan. A képzés során modelled mindkét szemén dolgozunk.

KÉPZÉSI HELYSZÍN:

1134 Budapest, Dagály utca 5-7. A lépcsőház

TANFOLYAM DÍJA

A tanfolyam díja kezdőcsomaggal: 299000 Ft

A csomag tartalma 1D és 2D technikához:

1-1 db tálcás mix pilla
1 db ragasztó 
5 pár alátét - collagénes tapasz
1 db előkezelő, zsírtalanító folyadék (primer)
1 db hajlított csipesz 
1 db egyenes csipesz 
ragasztó tartó virág
1 db 3M ragasztó szalag 
20 darab eldobható szempillakefe
40 darab aplikátor pálca 
1 szempillatisztító ecset
30 ml szempillasampon

Az ár tartalmazza:

elméleti képzést (1D-2D)
gyakorlati képzést (1D-2D)
​jegyzet árát (1D-2D)
kezdőcsomag díját

 

Kérhető standard csomaggal, ebben az esetben a fizetendő díj: 319000Ft; vagy profi csomaggal: 339000 Ft

OKTATÓ

Csorba Stefánia

KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

KÉPZÉS TARTALMA:

1. nap (6 óra)

1D elmélet
2D elmélet
Megismertetünk az eszközökkel és anyagokkal, amivel munkád során találkozni fogsz
Részletesen mesélünk Neked a ragasztókról, allergiáról, leoldásról,szempillasamponok szerepéről
Az első napi elméletet próbafejen történő gyakorlással fejezünk be és nagyon begyakoroljuk többek között azt is, hogyan tudod úgy felhelyezni az alátétet, hogy azzal ne okozz irritációt modelled szemén.

 

2. nap (4 óra)

1D technika gyakorlása modellen. Tudjuk, hogy elsőre kevésnek tűnik a 4 óra, de hidd el, rendesen fogsz izgulni, remegni fog a kezed és addig távolról nagyon egyszerűnek tűnő szakma hirtelen már nem lesz annyira könnyű, de ez így van jól. Azért jöttél hozzánk, hogy megtanulj mindent, senki nem születik csipesszel a kezében, így oktatónk végig ott lesz Veled és átsegít a nehézségeken. El fogsz fáradni, ezt garantáljuk Neked és alig várod majd, hogy a friss élményekkel együtt elhagyhasd a szalont és mindent jól átismételve gyere vissza másnap.

 

3. nap (4 óra)

Megint az 1D technikát fogod gyakorolni, átveszitek a kérdéseket, amik felmerülnek benned, leoldod a vendéged pilláinak egy részét, míg egy másikat tölteni fogod és ha ráérzel a megfelelő technikára, akkor majd fülig érő szájjal várod a következő napi gyakorlatot. Ha ügyes vagy, itt már belemegyünk egy kicsit a 2D gyakorlatba is. 

 

4. nap (4 óra)

Duplázott technika gyakorlata. Persze az elején átbeszélitek, hogy miről is beszéltetek az első napon, a nem tiszta pontokat újra átveszitek és aztán hajrá, ápüljön a csodaszép 2D pilla.

 

5. nap (4 óra)

2D gyakorlat. Itt már remélhetőleg tökéletes pillaszetett építesz, amire Te is és oktatód is nagyon büszke lesztek majd.

A képzés a tanúsítványok átadásával kerül lezárásra. Persze ha nem szeretnél utána sem maradsz magadra, oktatódra továbbra is számíthatsz és persze várunk vissza további képzéseinkre is.

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK EBBEN A VÁROSBAN

1 napos alapképzés

Volume Lash mester kurzus (6D)

Duplázott technikai képzés (2D)

2 napos alapképzés

Elméleti korrepetáló program

Lash Lifting

1 napos alapképzés + lash lifting + Duplázott technikai képzés

1 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

Volume Lash mester kurzus (6D) + lash lifting képzés csomag

Duplázott technikai képzés (2D) + Lash lifting képzés csomag

2 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

Duplázott technikai képzés (2D) + volume lash mester kurzus (6D)

1D + 2D képzés (2x1 napos)

LASH LIFTING ONLINE OKTATÁS

Gyakorlati korrepetáló program

ELÉRHETŐSÉG

06-20/325-6621

info@szempillaakademia.com

UTALÁSI/BEFIZETÉSI ADATOK

A számlázási adatok régiónként eltérnek, utalás/banki befizetés a megküldött díjbekérő alapján történik. Külföldi utalás esetén 10.47 Eurot számítunk fel banki tranzakciós díjként.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?