Sárvár

Ebbe a képzési csomagba duplázott technikai képzésünk mellé beletettük méltán sikeres lash lifting oktatásunkat is, így akár 1 nap alatt olyan tudásra tehetsz szert, amivel egyszerre tudod műszempillát viselő és műszempillát bármilyen okból kifolyólag nem kedvelő vendégeid igényeit kiszolgálni.

Ráadásul csomagban kedvezőbb áron, 10-10% kedvezményt biztosítunk mindkét képzés árából.

KÉPZÉSÜNKRŐL

LÉTSZÁM: Egyénileg
KÉPESÍTÉS: Tanúsítvány a duplázott technikai képzés és lash lifting képzés elvégzéséről is; angol vagy német nyelven is kérhető
ELŐKÉPZETTSÉG:

Szempilla-hosszabbító alapképzés


KIZÁRÓ OK:
Rossz látás, türelmetlenség, betegségből adódó folyamatos kézremegés

MODELL:
2 modell szükséges. Lash lifting képzésre: 1 óra időtartamra, duplázott technikai képzésre kb. 3-4 órára. Modell bárki lehet, akinek nincs fent műszempillája. Jó, ha a választott személy szeme nem túl érzékeny, nem allergiás. Fontos, hogy modelled nyugodt és türelmes legyen és a szemét nyugodtan csukva tudja tartani 3-4 órán keresztül. A gyakorlati részre modellednek szemfesték nélkül kell érkeznie. Amennyiben kontaktlencsét visel, a gyakorlat folyamán ki kell vennie. Modelled a képzés alatt nem kommunikálhat hevesen, zavaróan.

KÉPZÉSI HELYSZÍN:

Sárvár

TANFOLYAM DÍJA

-

OKTATÓ

KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

KÉPZÉS TARTALMA:

Kedves Hallgatóink, Érdeklődőink! Sárváron jelenleg nem indítunk képzéseket. A legközelebbi képzési központunk Győr. Amennyiben Sárvárhoz közeli lakcímed van de megfelelő számodra másik helyszínünk is, online lash lifting képzésünk díjából 50% kedvezményt biztosítunk!

Duplázott technikai képzés leírása: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/duplazott-technikai-kepzes-2d/sarvar

Lash lifting képzés leírása: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/lash-lifting/sarvar

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK EBBEN A VÁROSBAN

Duplázott technikai képzés (2D)

1 napos alapképzés

1 napos alapképzés + lash lifting képzés csomag

LASH LIFTING ONLINE OKTATÁS

ELÉRHETŐSÉG

+36203256621

info@szempillaakademia.com

UTALÁSI/BEFIZETÉSI ADATOK

A számlázási adatok régiónként eltérnek, utalás/banki befizetés a megküldött díjbekérő alapján történik. Külföldi utalás esetén 10.47 Eurot számítunk fel banki tranzakciós díjként.

Nyilvántartási számunk: B/2020/000674 és B/2022/001337

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?