Óbuda

Úgy érzed elvesztél a képzés után? Nem vagy biztos az alapjaidban? Van olyan szemforma, pilla, ami kifog rajtad? Vagy esetleg a lashfanok kialakítása esik nehezedre?

KÉPZÉSÜNKRŐL

LÉTSZÁM: Egyénileg
KÉPESÍTÉS: -
ELŐKÉPZETTSÉG:
minimum alapképzés, melynek meglétéről tanúsítványt kérünk bemutatni

MODELL:
szükséges

KÉPZÉSI HELYSZÍN:

1032 Budapest, Bécsi út 207. (mfsz. 5. - 35-ös kapucsengő)

TANFOLYAM DÍJA

40000 Ft/4 óra

OKTATÓ

Varga Kriszti

KÉPZÉSI IDŐPONTOK:

KÉPZÉS TARTALMA:

Úgy érzed elvesztél a képzés után? Nem vagy biztos az alapjaidban? Van olyan szemforma, pilla, ami kifog rajtad? Vagy esetleg a lashfanok kialakítása esik nehezedre?

Akkor Neked ajánljuk személyre szabott konzultációnkat! Ezen az alkalmon nincs semmi konkrétum, amit átvennénk. Itt csak Te számítasz és az, amiben fejlődni szeretnél. Legyen elmélet vagy gyakorlat mindenben segítséget kapsz!

Amennyiben szeretnél eljönni egy személyre szabott konzultációnkra az online jelentkezés megjegyzés pontjánál írd be miben szeretnéd segítségünket kérni (pl.: alapok hiányossága, alátét felhelyezése, lelógó szemhéj kezelése építés közben, 2D vagy a feletti lashfanok kialakítása, egy vendég pillái fognak ki rajtad, stb.), mert így akkor a trénerünk fel tud készülni, hogy gördülékenyen haladjatok a tennivalóitokkal.

Modell mindenféleképpen kell a konzultáció napján, hiszen Neked is egyszerűbb úgy gyakorolnod. Ha esetleg van olyan vendég, akinek nehéz pillát építeni, akkor feltétlenül őt hozd magaddal, így ő is meghálálja majd, hogy gondoltál rá.

TOVÁBBI KÉPZÉSEINK EBBEN A VÁROSBAN

1 napos alapképzés

Volume Lash mester kurzus (6D)

Lash Lifting

Szempilla Diploma, 3 napos alapképzés

2 napos alapképzés

1 napos alapképzés + lash lifting + Duplázott technikai képzés

ELÉRHETŐSÉG

06-20/325-6621

info@szempillaakademia.com

UTALÁSI/BEFIZETÉSI ADATOK

A számlázási adatok régiónként eltérnek, utalás/banki befizetés a megküldött díjbekérő alapján történik. Külföldi utalás esetén 10.17 Eurot számítunk fel banki tranzakciós díjként.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?