Blog header image
2024 | Március | 06

1D? Minek?

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Miért fontos az 1D Classic képzés elvégzése a szempillaépítésnél mielőtt további szintekre lépsz?

 

A szempillaépítés egy olyan művészet, amely nem csak a hosszabb és dúsabb pillákat eredményezi, hanem az önbizalmat is fokozza. Ahhoz azonban, hogy a szempillaépítésben valódi szakértővé váljunk, elengedhetetlen a megfelelő alapok elsajátítása, ismétlése.

 

Ezen a workshopon bevezetünk a szempillák világába. Ez a kezdő szint, ahol elsajátíthatod a szükséges technikákat és tudást. Megtanulod, hogyan kell helyesen felhelyezni egy szál műszempillát egy szál természetes pillára (ezt jelenti az 1-es szám a D előtt), milyen szemformák és szettformák vannak, egy szép szempárból hogyan tudsz még szebbet alkotni. Mindenre kiterjedő elméleti és gyakorlati tudást adunk át azért, hogy munkáid tartósak és természetes hatásúak legyenek. Az itt megszerzett készségek és ismeretek lehetővé teszik számodra, hogy biztonságosan és hatékonyan dolgozz vendégeid szemén.

 

Megtanulod a megfelelő alapanyagokat és eszközöket használni, amelyekkel a legjobb eredményeket érheted el. Megismered a különböző típusú ragasztókat, pilla íveket és vastagságokat, valamint megtanulod, hogyan kell biztonságosan és hatékonyan dolgozni velük. A workshop során oktatóid olyan gyakorló szakemberek lesznek, akik már régóta dolgoznak ezen a területen, és akik megosztják veled a tapasztalataikat és tudásukat. Nem "tudásirigyek".

 

Fontos az is, hogy megtanuld a helyes higiéniai eljárásokat, óvintézkedéseket, amivel véded vendéged és saját magad egészségét. A szempillaépítés során nagyon fontos a tisztaság és a higiénia fenntartása, hogy elkerüljük a fertőzéseket és irritációkat. Megtanulod, hogyan kell sterilizálni az eszközöket, hogyan kell tisztán tartani a munkaterületet, és hogyan kell helyesen előkészíteni és útóápolni a szempillákat. Ez mind alapvető fontosságú, ha komolyan szeretnél dolgozni szempilla stylistként

 

Az 1D képzés tehát az első lépés a szempillaépítés világában és nélkülözhetetlen ahhoz, hogy sikeresen léphess további szintekre. Az alapvető technikák elsajátítása és a megfelelő higiéniai eljárások betartása segít abban, hogy professzionálisan és biztonságosan dolgozz a szakmádban. Ne siettesd és főleg ne akard kihagyni az alapokat, mert azok nélkülözhetetlenek a fejlődésed szempontjából!

KÉPZÉSI HELYSZÍNEINK:
BajaCsolnokDebrecenGyőrMiskolcNyíregyházaPécsSárvárTataÚjpestVeszprémZalaegerszeg

Órarendünket  IDE KATTINTVA tudod megtekinteni. Képzéseinkről bővebben IDE kattintva tudsz tájékozódni.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.