Blog header image
2022 | Június | 01

5 TIPP, hogy tartós legyen az épített szempillád

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Oktatásainkon nem győzzük hangsúlyozni, hogy az épített pillákat is ápolni kell! Sőt! De ha betartod az alapelveket, pilláid hosszú ideig tartósak lesznek, hibátlanul néznek majd ki, szemed és szemkörnyéked egészséges lesz és természetes pilláid sem károsodnak!

 

1. Tartsd tisztán! Ehhez nem elég a víz, szükséged van olyan olajmentes tisztítóra, amivel az aznapi port, szennyeződést, sminket le tudod mosni a pilláidról. Ehhez leginkább szempillasampont ajánlunk és mindenféle "hazabeszélés" nélkül legjobb szívvel a PURE LASH szempillasamponokat ajánljuk, mely illatmentes és zöld tea illatban is kapható.  

 

2. Kerüld az olaj alapú termékeket:  Mindenféle olaj alapú bőrápoló termék, krém vagy kozmetikum TILOS ha műszempillát viselsz! Ügyelj arra, hogy olyan termékeket válassz, amelyek olajmentes címkével vannak ellátva. Így tudod garantálni a műszempilla ragasztó hatékonyságát, hiszen az olajos termékek oldják a műpillákat.

 

3. Kerüld a szempillaspirált:  A műszempillák szépsége abban rejlik, hogy gyönyörű, hosszú, telt szempilláid lesznek anélkül, hogy szempillaspirált kellene használnod. 

 

4. Kerüld a túlzott nedvességet! Azonban a napi arcmosás és az olyan tevékenységek, mint például az úszás abszolút műszempilla kompatibilis tevékenységek!

 

5. Látogasd meg rendszeresen szempilla stylistodat és töltesd pilláidat rendszeresen.

 

 

 

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.