Blog header image
2020 | Március | 29

A műszempilla olyan, mint a hajszín...

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények
 
A műszempilla olyan, mint a hajszín, nem mindenkinek áll jól ugyanaz.
 
Mitől függ az, hogy ki milyen pillát kap? A kérdés jó, a válasz pedig sajnos nem olyan egyszerű, mint gondolnád. Óriási különbségek vannak műszempillás és szempilla stylist között. E cikk írójaként bizony mindkettőhöz volt szerencsém.
 
Ha a szempillás Rád bízza a választást, hogy milyen pillasort építsen Neked, akkor gondolkodj el rajta, vajon mennyire személyre szabott a szolgáltatás, amit kapni fogsz. Nyilván előfordulhat, hogy több stílus is jól áll Neked, de egy jó stylist a szempillák stílus tanácsadója. Akkor igazán profi, figyelmes és felelősségteljes szakember, ha az első találkozásotokkor leül Veled és megnézi a hozott anyagot, azaz a pilla állományodat. Fontos annak sűrűsége, hosszúsága, természetes íve, de számít a szemforma, az arc szerkezete, a szemek nagysága és távolsága is. Ugye mennyi szempont van? A fentiek pedig mind befolyásolják azt, hogy Számodra melyik típusú műszempilla lesz a lehető legelőnyösebb, legtartósabb és hosszú távon a LEGVISELHETŐBB, hiszen a kényelmi szempontok ebben az esetben is nagyon fontosak!
 
Válassz jól képzett szakembert és ne érjen csalódás! Szakemberré képeznéd magad? Nézz körül képzési kínálatunban IDE kattintva!

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.