Blog header image
2022 | Március | 30

Barócsi Móni - Újpest

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Oktatói bemutatkozások

Miért választottad a szépségipart?
Mindig is nagyon jó volt a kézügyességem, imádtam rajzolni ezért művészeti iskolába jártam. Nagyon szeretem az aprólékos, nagyon precíz munkát igénylő feladatokat, ezért kijelenthetem, hogy a műszempilla készítést nekem találták ki. 

 

Miért lettél oktató?
Nagy álmom volt, hogy ezt a tudást átadhassam és megszerettessem másokkal is.

 

Mikor tartottad életed első “hivatalos” oktatását és milyen élmény volt?
2015. januárban volt életem első oktatása Kecskeméten. Nagyon boldog voltam, mikor láttam a tanulókat, ahogy egyre ügyesebbek és a tanfolyam végén átadhattam nekik a tanúsítványt. Nagyon büszke voltam magamra és a hallgatóimra is.

 

Mi a munkád legjobb oldala oktatás/szépségipar egyaránt? 
Az oktatásban a fejlődés, ahogy mások általam fejlődnek, ezáltal pedig én is. A szépségiparban az a legjobb, mikor elégedettek a vendégek és boldogan jönnek vissza hozzám.

 

Mi a munkád legnehezebb része? 
Nincs ilyen.  Szeretem a kihívásokat.????

 

Miben változtatott meg, hogy oktató lettél?
Sosem hittem magamról, hogy kiemelkedő a tudásom. Az oktatás segített abban, hogy több legyen az önbizalmam és rengeteget tanultam közben.

 

Hogyan kerültél a Szempilla Akadémia csapatába?
A Szempilla Akadémia mesterképzésére jelentkeztem. Már akkor tudtam, hogy a legjobb helyen vagyok, és éreztem, hogy szeretnék ide tartozni. Szerencsére a vezetőséggel nagy volt köztünk az összhang, nagyon hamar jóban lettünk, és azóta is rengeteget köszönhetek Ferencz Gabinak!

 

Pár szó a családodról...
A családom abszolút mellettem áll és mindenben támogatnak engem. A 3 éves kislányom mellett próbálok visszatérni teljesen a szakmába, amiben a Férjem és a Szüleim is segítenek. 

 

Mi életed 3 legjobb élménye, amit az oktatásnak, szépségiparnak köszönhetsz?
A Férjem. Ha nem kerülök be a Szempilla Akadémia csapatába, talán sosem ismerem meg a Férjemet:) ez persze egy “véletlen” volt, de életem végéig hálás leszek, hogy elindultam ezen az úton. 

 

Amelyik technikát szereted a legjobban tanítani és miért? 
Mindegyik képzésnek megvan a jó és a nehezebb oldala. De talán az alapképzés ami a legjobb, mert akkor a nulláról kell kezdeni. A továbbképzésekre azok a hallgatók érkeznek, akik már tudnak. Nekik nagyon sok újdonságot már nem mindig tudunk mondani. 

 

Mitől érzed azt, hogy az oktatás, amit tartottál kifejezetten jó volt?
Amikor látom a sikerélményt az tanulók arcán, és kölcsönösen azt érezzük, hogy nagyon jól ment.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.