Blog header image
2023 | November | 23

Béres Bianka - DEBRECEN

Írta: Ismeretlen
Kategória: Oktatói bemutatkozások

Miért lettél oktató?
Régóta nagy vágyam volt, átadni a tudásomat. Rengeteg oktatáson vettem részt az évek során és sokszor találtam hiányosságokat, mindig az volt bennem, hogy én többet tudnék adni a tanulómnak. Így nagy megtiszteltetés volt amikor megkaptam a szempilla akadémiánál a lehetőséget. 

Mikor tartottad életed első "hivatalos" oktatását és milyen élmény volt?
2017-ben tartottam első oktatásom akkor még csak a barátnőmnek. És nagyon élveztem egész napra feltöltött. Majd oktattam sminket, kozmetikusoknak vizsga felkészítést, szempilla liftinget. És minden egyes alkalommal azt éreztem, hogy ez az irány nekem való. 

Mi a munkád legjobb oldala oktatás/szépségipar egyaránt? 
Amikor a vendég belenéz a végén a tükörbe számomra az a legjobb része az egész munkámnak, nem tudja vissza adni a tükröt mert annyira tetszik neki és tetszik magának. Az oktatás részében meg amikor a tanuló annyira hálás, hogy segítettem neki elsajátítani az “agyagot”. 

Mi a munkád legnehezebb része? 
Az hogy magamnak megfeleljek. Mindig is is maximalista voltam és nagyon kritikus vagyok magammal. 

Miben változtatott meg, hogy oktató lettél?
Sokkal alázatosabb lettem a munkám iránt, mert eszembe jutatja, honnan indultam. 

Hogyan kerültél a Szempilla Akadémia csapatába?
Mivel nagy álmom volt, hogy oktató legyek, de egy csapathoz szerettem volna tartozni, nem egyénileg elkezdeni, így nagyon sokat keresgéltem az interneten és rá találtam a weboldalukra, hogy oktatót keresnek. Nagyon megörültem neki, de akkor meg nagyobb megtiszteltetésnek éreztem amikor kiválasztottak. 

Mi a hobbid?
Az én hobbim tényleg a szakmám. Kozmetikus is vagyok és teljesen kitudom élni magam benne. Elvonási tüneteim vannak, ha nem dolgozhatom.

Ha nem a szépségipart választottad volna, mi lennél most?
Ezen nagyon sokat gondolkodtam régen, mert el akartam végezni valamilyen más szakmát is, de nem tudtam választani, mert semmi más nem érdekel. Én megtaláltam a hivatásom! 

Mi életed 3 legjobb élménye, amit az oktatásnak, szépségiparnak köszönhetsz?
Türelem és kitartást ezt tanította meg nekem a legjobban, hogy ne adjam fel akkor sem ha elsőre nem működik valami. 
Az emberekhez való hozzá állásomat, hogy maradjak kívül állónak egy szituációban. 
Értékeljem a keveset is, mert a vendégkör kialakítása az elején nehezen ment, és megtanultam, hogy annak kell örülni amim van a többi úgyis kialakul idővel.

Mely folyamat az, amit a munkád során legjobban szeretsz?
Maga az építés, azt szeretem csinálni, nekem az egyfajta meditáció. A szempilla liftingnél a szempilla felfésülése a sablonra.

Melyik technikát szereted a legjobban tanítani és miért?
Az 1D mert az adja meg az alapot a több D-nek ott tanuljuk meg a helyes előkészületet, szempilla felragasztását. Ha az alapok stabilak akkor sokkal könnyebb a többi is.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.