Blog header image
2021 | Január | 11

Fehér Kitti - Nyíregyháza

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Oktatói bemutatkozások

Miért választottad hivatásként a szépségipart?
Már gyerekkoromban elvarázsolt a szépségipar! Édesanyàm mindig vitt magàval a kozmetikába és az ott lévő illatok és szépîtkezés magával ragadott!

 

Miért lettél oktató?
12 éve vagyok kozmetikus és folyamatosan kèpzem magam a szakma területén! Elsőkként szempilláztam ès annyira megszerettem, hogy minden új képzésre elmentem ebben az irányzatban is! Aztán amikor a Szempilla Akadémiánál kerestek oktatókat egyből elküldtem az önéletrajzomat és a mai napig hálás vagyok ezért a lehetőségért, amit ettől a cégtől kaptam és nem utolsó sorban tanultam!

 

Mikor tartottad életed első "hivatalos" oktatását és milyen élmény volt?
2015 július közepén Debrecenben volt az első oktatás amit tartottam! Nagyon izgultam de borzasztó jó volt átadni másnak a tudásomat.

 

Mi a munkád legjobb oldala oktatás/szépségipar egyaránt? 
Sok vendégemről elmondhatom, hogy szinte baráti viszonyt alakítottunk ki! Jól eső érzés, hogy megbîznak bennem és szeretik a munkám! Tanulóimról is ugyan ezt elmondhatom van, akivel évek óta tartjuk a kapcsolatot. Folyamatos továbbképzések pedig mindig újat adnak nekem, amit örömmel adok tovább a vendégeimnek a szépítkezés minden területén!

 

Mi a munkád legnehezebb része? 
Talán a késések, amiket nehéz kezelni, ettől rosszabb már csak amikor próbálnál segíteni de türelmetlen a tanuló!

 

Miben változtatott meg, hogy oktató lettél?
Sokkal több tudást szeretnék szerezni és ezt folyamatosan próbálom fejleszteni, hogy megfelelően tudjam átadni a szakma szépségeit!

 

Hogyan kerültél a Szempilla Akadémia csapatába?
Nyíregyházára keresett a Szempilla Akadémia oktatókat, amit épp egy nyári nyaralásom alatt került tudomásomra! Egyből elküldtem az önéletrajzom referencia munkáimmal együtt aztán lehetőségem volt egy személyes interjúra! Nagyon izgultam a személyes találkozónál, de aznap tudtam a szakmám egyik legjobb döntése volt! Ezúttal is szeretném megköszönni a Szempilla Akadémiának, hogy a csapat tagja lehetek!

 

Kire tekintesz szakmai mesteredként? Kinek a munkásságát követed figyelemmel?
Kozmetikusként a mesterem Budainé Méhész Anikó volt, akinek rendkívül hálás vagyok és a szakma egyik legjobbjának tekintem a mai napig is! Szempillásként sok orosz lash trénert követek illetve magyar szempillásokat is! Katia Kirjenkova munkássága és profizmusa viszont lenyűgöző! 

 

Pár szó a családodról? Támogatnak? Milyen részük van a mindennapi munkásságodban?
A családom mindenben segített és támogatnak a mai napig! Nekik köszönhetem, hogy elindítottak és támogattak, mindenben a kezdetektől! Szerették volna ha fősikolàt végzem a gimnázium után, de azt hiszem most már tudják, hogy ettől jobban nem dönthettem volna, mert ez nekem nem szimplán munka hanem szerelem! Úgy gondolom  kevesen mondhatják el magukról hogy a munkájuk egyben a hobbijuk is! 

 

Mi a hobbid?
Szabadidőmben ha tehetem kirándulok, utazgatom, családdal és barátaimmal töltöm az időmet és persze hatalmas állatbarát vagyok.

 

Ha nem a szépségipart választottad volna, mi lennél most?
Rendezvényszervező vagy cukrász

 

Mi életed 3 legjobb élménye, amit az oktatásnak, szépségiparnak köszönhetsz?
Alázat, folyamatos fejlődés tanulás és az emberekkel való kapcsolatok, amikből sok barátság született.

 

Mely folyamat az, amit a munkád során legjobban szeretsz?
Amikor látom, hogy elégedetten távoznak a tanulók és visszaigazolást is kapok. A hab a tortán pedig amikor megtisztelnek azzal, hogy az alap képzés után a többit is nálam szeretnék elsajátítani.

 

Melyik technikát szereted a legjobban tanítani és miért?
2D; 3-4 D

 

Mivel lehet a leginkább kiborítani munkád során? 
Szó nélküli lemondás, elfelejtettem az időpontomat, késés....

 

Mitől érzed azt, hogy az oktatás, amit tartottál kifejezetten jó volt?
Amikor látom, hogy elégedetten távoznak a tanulók és visszaigazolást is kapok. A hab a tortán pedig amikor megtisztelnek azzal, hogy az alap képzés után a többit is nálam szeretnék elsajátítani.

 

Milyen területen szeretnél fejlődni leginkább a következő években?
Úgy gondolom a szépségipar az egy olyan szakmai terület, ami folyamatos újdonságokat és lehetősegeket nyújt mind kozmetikai és szempillázas terén. Ezért fontosnak tartom, hogy mindig naprakészek legyünk és fejlődjünk a szakmában, hogy a lehető legjobb tudásomat tudjam a vendégeimnek kínálni.

 

Mondj 3 olyan dolgot, amit általában nem tudnak rólad az emberek vagy a csapatunk tagjai nem tudnak Rólad.
Talán ezt a kérdés meghagyom magamnak :)

 

KITTI az alábbi oktatásokon vár Téged is NYÍREGYHÁZÁN:

1 napos szempilla-hosszabbító alapképzés: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/1-napos-1d-classic-szempilla-workshop/nyiregyhaza

2 napos szempilla-hosszabbító alapképzés: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/2-napos-1d-classic-szempilla-workshop/nyiregyhaza

3 napos szempilla-hosszabbító alapképzés: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/3-napos-1d-classic-szempilla-workshop/nyiregyhaza

Duplázott technikai képzés: http://szempillaakademia.hu/kepzesek/duplazott-technikai-kepzes-2d/nyiregyhaza

Volume lash mester kurzus: http://szempillaakademia.hu/kepzesek/volume-lash-mester-kurzus-6d/nyiregyhaza

Volume Plusz képzés: http://szempillaakademia.hu/kepzesek/volume-plusz-pick-up-technika/nyiregyhaza

Lash lifting képzés: http://szempillaakademia.hu/kepzesek/lash-lifting/nyiregyhaza

06-20/325-6621

 

info@szempillaakademia.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.