Blog header image
2023 | Március | 20

Hogyan adjuk el szolgáltatásunkat profi fotók segítségével?!

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: ÚJDONSÁGOK

Készítesz egy gyönyörű pillát, amit meg szeretnél mutatni a világnak...lefotózod a szuper, sok kamerás telefonoddal, jobbról-balról-közelről-távolról, nyitott szemmel-csukott szemmel és a végeredmény...? Hááááát... Egyáltalán nem azt látod viszont a képen, amit szeretnél megmutatni, hiszen ha ránézel a vendégedre gyönyörűek a pillái! A kép pedig...? Életlen, élettelen, bénán néz ki a vendéged szeme... és mintha a szög sem lenne az igazi... és már nem is az, amit meg akarsz mutatni a világnak. De Te tökéletes alapanyagokat használsz! Gyönyörű a munkád! A vendégeid mindegyike elégedett és Te meg mégsem tudsz eldicsekedni a  közösségi felületeiden is az általad készített csodákkal... És itt jövünk mi! Vagyis a mi workshopunk, ahol egy igazi fotós vezet be Téged a tökéletes munkafotó rejtelmeibe!

 
Mert nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani! Sőt, nagyon jónak, hiszen a legjobb pillásnak is lehetnek idővel elmaradozó vendégei és akkor nem árt egy két olyan fotó, amivel pikk-pakk betöltöd a helyeket.
 
Bővebb leírás IDE KATTINTVA tekinthető meg! 
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.