Blog header image
2021 | December | 29

Újdonságok a Szempilla Akadémián

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: ÚJDONSÁGOK

A folyamatos megújulás minden cég életében fontos, pléne, ha egy olyan gyorsan változó szakmában kínál képzéseket, mint a miénk. Ha nyomon követed a Szempilla Akadémia munkásságát láthatod, hogy minden évben jelentkezünk egy vagy több újdonsággal a tanulói  igények maximális figyelembevételével.

 

2020 őszén jelentkeztünk kombinált képzéseinkkel, ahol képzettségi szintednek megfelelően folyamatosan frissülő és változatos képzési csomagokat állítottunk össze alap-haladó és mester szinteken, melyeket kedvezményes áron kínálunk.

 

2021 tavaszán vezettük be online lash lifting képzésünket, melyet örömmel fogadtatok és hamar népszerű képzésünk egyikévé vált.

 

2021 májusában ismét egy újítást mutattunk be reagálva a hallgatói kérésekre-igényekre. Így született meg 5 napos alapképzésünk, mely oktatás során már belekóstolhattok a duplázott technikába is, valamint életre hívtuk elméleti és gyakorlati korrepetáló programunkat is.

 

Persze a fejlődés nem áll meg, új ötletek vannak tarsolyunkban, melyet hamarosan megmutatunk Nektek is. 

 

Órandendünket itt találod: https://szempillaakademia.hu/orarend

Képzéseinkről bővebben itt tudsz tájékozódni: https://szempillaakademia.hu/blog/megtanitunk-pillazni

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.