Blog header image
2023 | Szeptember | 04

Legyél a vendégszerzőnk!

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Kedves Kollegánk!

Ha eddig is szerettél írni szakmádról, folyamatosan edukálni a környezetedet, esetleg van már egy meglévő szépségipari blogod, szeretnénk  lehetőséget biztosítani Neked, hogy részt vegyél velünk egy olyan projektben, amely a közös szenvedélyünk, vagyis a szépség köré épül. Lehetsz szempilla stylist, kozmetikus, sminktetováló, de akár fodrász, manikűrös is!

Vendégszerzőket keresünk, akik szívesen írnának blogbejegyzéseket vagy osztanák meg már meglévő írásaikat a Szempilla Akadémia blogján. Ez a lehetőség nem csak azért izgalmas, mert megoszthatod a szakmai tudásodat és tapasztalataitodat egy szélesebb közönséggel, hanem azért is, mert minden cikkben megjelenítjük íróink felületeit és social media profiljait. Így te is nyerhetsz új követőket és olvasókat, miközben közreműködsz egy kiváló szépségipari közösség erősítésében. Külföldön élő szakemberek írásait is várjuk!

Amit kínálunk:
- cikkeid megjelennek a Szempilla Akadémia hivatalos blogján, amely széles körű olvasótáborral rendelkezik
- a Szempilla Akadémia online platformjain is megosztjuk a bejegyzéseket, hogy még több emberhez eljussanak. 
- lehetőséget arra, hogy megismerkedj más szépségipari bloggerekkel, szakértőkkel, és segítsük egymás szakmai fejlődését.

Ha szeretnél részt venni ebben a különleges lehetőségben, és csatlakozni a Szempilla Akadémia közösségéhez, küldd el egy bejegyzésed linkjét, hogy megnézhessük, milyen jellegű cikkeket írsz. (egyeztetés nélkül nem kerül ki semmilyen felületünkre).

E-mail címünk: info@szempillaakademia.com

vagy

Töltsd ki az alábbi kérdőívet, melyet IDE KATTINTVA tudsz kitölteni.

Szeretettel várjuk jelentkezésedet és izgatottan várjuk, hogy együttműködhessünk Veled is!

Szempilla Akadémia csapata

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.