Blog header image
2019 | December | 17

Megtanulom majd a Youtube-ról

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Kedves Érdeklődő,

talán Te is bizonytalan vagy a képzési oldalakat, oldalunkat böngészve, melyik képzés lenne számodra a legmegfelelőbb. Új bejegyzésünkben ebben segítünk Neked.

Az első és legfontosabb tudnivalód, hogy kezdőként csakis 1D alapképzés elvégzésére lesz lehetőséged. Igen, tudjuk, hogy a környezetedben már szinte senki nem "akar" 1D-t, azt is tudjuk, hogy mindenki szuper dús pillákat szeretne, azonban ahhoz, hogy igazán szép és tökéletes több D-t tudj alkotni a későbbiekben a magabiztos alapok elsajátítása elengedhetetlen.

Ahogyan a ház sem a tető felhelyezésével kezdődik itt is meg kell tanulnod olyan elméleti és gyakorlati dolgokat, amiket nem tudsz megspórolni ha valóban JÓ SZAKEMBERRÉ szeretnéd képezni magad.

"Megtanulom majd a Youtube-ról" hangzik sokszor a kedvenc mondatunk...De ez egy szakma és Te NEM a tökéletes csokis piskóta elkészítését szeretnéd éppen elsajátítani... Ráadásul ez egy olyan szakma, ahol emberek szemén dolgozol, csipesszel és ragasztóval akár az egészségét kockáztathatod ha nem vagy elég képzett, körültekintő és alapos.

"Már láttam a neten, FB-on, a barátnőm pillásánál, ez egyáltalán nem egy nehéz dolog és csomó lóvé van benne"...a második kedvenc mondatunk lehetne ha lenne ilyen toplistánk az ügyfélszolgálatunkra érkezett hívások közül. Ezzel egyet is értenénk, ha úgy érted, hogy nem kell közben cementeszsákokat pakolni...De...ne tévesszen meg, a "csak ültök és pletykáltok" (igen, ezt is halljuk naponta). Ez egy kőkemény fizikai és pszichés munka

Emberekkel fogsz dolgozni. Szép és nagyon nehéz feladat egyben. Késnek-túl korán érkeznek, sírnak-kacagnak, szomorúak-feldobottak, elégedetlenek stb. és Neked ezt mind-mind kezelned kell tudni. 

Igen, ülünk...igen, beszélgetünk (nem mindig)...de napi sok-sok órán keresztül tesszük ezt. Közben mindig a legjobb formánkat nyújtva, a legszuperebb anyagok biztosításával és vendégünkre nézve rögtön tudjuk, hogyan lehet még tökéletesebbé varázsolni Őt. Ha könnyűnek gondolod, próbáld ki, hogy egy napig 2-2,5 órás ciklusokban - kevés szünettel - előre görnyedve koncentrálsz, miközben a kezed szorgosan jár...Ehhez pedig képzeld oda, hogy közben a vendéged megosztja Veled legmélyebb titkait is.

Nem, NEM KÖNNYŰ szakma! Csodálatos, hálás vendégekkel teli szakma, de NEM könnyű. Szorgalmat, folyamatos fejlődést igénylő és alázatot kívánó HIVATÁS.

 

A Szempilla Akadémián több típusú alapképzés közül tudod kiválasztani a Neked legmegfelelőbbet:


1 NAPOS
 elméleti és gyakorlati képzésünk azoknak a teljesen kezdő érdeklődőknek szól, akik rövid idő alatt szeretnének gyakorlati tudásra szert tenni. 
A klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítás tanfolyama, ahol a Résztvevők az alapoktól sajátíthatják el a tudást. 
Az elméleti képzést modellen történő gyakorlati képzés követ.

Képzési helyszíneink:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)

BajaBicskeBudakesziBudapest - XIII.kerület, DebrecenGyőrKecskemétMiskolcNyíregyházaÓbudaSárvár
SopronSzegedSzigetszentmiklósSzombathelyTataÚjpest (hétköznap)Újpest (hétvégén)VeszprémZalaegerszeg

_________ 

2 NAPOS képzésünk szintén TELJESEN KEZDŐKNEK szól. Itt az elméleti képzés után közvetlenül egy próbafejen gyakoroljuk a mozdulatokat, csipeszek, anyagok eszközök kezelését. 
2. napon az elméleti ismétlést élőmodelles gyakorlás követi. 
Ezen a képzésen is a klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítást oktatjuk az alapoktól, több gyakorlati órával.

Képzési helyszínek:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)

BajaBudapest - XIII. kerületDebrecenGyőr, Kecskemét, MiskolcNyíregyházaÓbuda

___________ 

3 NAPOS -  Szempilla Diploma névre hallgató képzésünk tartalmazza a legtöbb gyakorlati órát. Első napon az elméleti oktatást próbafejes gyakorlat követ, ahol többek között begyakoroljuk a helyes csipesz kezelést, anyagok és eszközök keezlését. Ezen a képzésen gyakorlatban sajátítjuk el a töltés és a leoldás folyamatát is. Ezen a képzésen is a klasszikus (1D, régi nevén 3D) szálankénti szempilla-hosszabbítást oktatjuk az alapoktól.

Képzési helyszíneink:
(Részletek, időpontok és árak a választott város nevére kattintva jelennek meg)

Győr  Kecskemét Nyíregyháza  Óbuda

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.