Blog header image
2020 | Július | 20

Mi? Szempillasampon?

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: PURE LASH - szempillasampon, primer, szempillanövesztő szérum
 
Mi a fene az a szempillasampon? Egy újabb plusz flakon a fürdőszobapolcon, amire igazából semmi szükségünk? - Merülhet fel a kérdés egy műszempilla-témában még nem jártas nőben.
Ahhoz, hogy a műszempilla tartósabb legyen és közben szemünk környéke is egészséges maradjon, elengedhetetlen az alapos tisztítás. Ehhez olajmentes lemosó szükséges, ami a ragasztó hatékonyságát nem befolyásolja, ennek ellenére a szennyeződéseket egy mozdulattal eltávolítja. Használhatod mű- és természetes szempillán egyaránt, amennyiben nem vízálló spirálodat szeretnéd maradéktalanul letörölni. Neked csak egy mozdulat, tekinteted pedig meghálálja a gondoskodást.
Miért javasoljuk műszempillát viselőknek különösen a PURE LASH szempillasamponját? Mert segítségével alapos tisztítást érhetsz el. Valóban fontos ez? Igen, mivel ennek hiányában nem lesz tartós az applikáció. Ha a szakmában dolgozol, bizonyára annak örülnél, ha vendégeid rendszeresen és örömmel – nem az állandóan lepotyogó pilláik miatt – járnának vissza hozzád. A festékmaradvány nem nyújt szép látványt, ráadásul fertőzésveszélyt rejt magában.
A Pure Lash szempillasamponunkat professzionális és otthoni használatra is javasoljuk. Olajmentes, érzékeny szeműeknek is kiváló. Biovirágvíz hozzáadásával készült, vegán és cruelty-free.
Megrendelheted megújult webshopunkon illatmentes és zöld tea illatú változatban, többféle kiszerelésben: https://www.purelash.hu/
 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.