Blog header image
2022 | Június | 01

Miért kell elvégeznem az alaptanfolyamot mielőtt duplázott vagy volume képzésre mehetnék?

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Miért kell elvégeznem az alaptanfolyamot mielőtt duplázott vagy volume képzésre mehetnék?

Ezt a kérdést teszitek fel a legtöbben nekünk! Hozzátéve: "ma már senki nem akar 1D-t"

 

Persze, tudjuk, minél gyorsabban szeretnél minél több tudást, minél több D-t építeni. De tedd fel magadnak a kérdést! Egy olyan világban, ahol minden sarkon található egy szépségszalon nem beszélve a lakásszalonokról vagy házhoz járó szakemberekről, Te a gyors és felületes tudást választod vagy megbízható alapokra építkezni lépésről-lépésre, időt adva magadnak arra, hogy minden fontos lépés magabiztosan beépüljön? Bízunk benne, hogy ez útóbbi vagy! Ez az az út, amit nem tudsz megspórolni, kell a rengeteg gyakorlás, kell tudnod, milyen ívek-vastagságok vannak, milyen szemformák, milyen szettekkel tudod a legszebbé varázsolni vendégedet és még hosszasan sorolhatnánk. Ha az alapokkal nem vagy tisztába az olyan, mintha egy házat szeretnél rögtön a tetőktől kezdeni építeni. A hibák hamar kijönnek és Te is csak egy tucat "szakember" leszel, akinek képeivel riogatnak a neten, hogy messziről kerüljék el. 

 

Ne becsüld alá, mennyire nehéz szakma ez valójában és főleg ne feledd, a szem környékén dolgozva hatalmas felelősséged lesz nap, mint nap. Tiszteld meg magad és leendő vendégeidet azzal, hogy nem spórolsz a tudásod minőségén, milyenségén és az építések során használt alapanyagok minőségén.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.