Blog header image
2020 | December | 30

Személyre szabott konzultáció

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Úgy érzed elvesztél a képzés után? Nem vagy biztos az alapjaidban? Van olyan szemforma, pilla, ami kifog rajtad? Vagy esetleg a lashfanok kialakítása esik nehezedre?

 

Akkor Neked ajánljuk személyre szabott konzultációnkat! Ezen az alkalmon nincs semmi konkrétum, amit átvennénk. Itt csak Te számítasz és az, amiben fejlődni szeretnél. Legyen elmélet vagy gyakorlat mindenben segítséget kapsz!

Amennyiben szeretnél eljönni egy személyre szabott konzultációnkra az online jelentkezés megjegyzés pontjánál írd be miben szeretnéd segítségünket kérni (pl.: alapok hiányossága, alátét felhelyezése, lelógó szemhéj kezelése építés közben, 2D vagy a feletti lashfanok kialakítása, egy vendég pillái fognak ki rajtad, stb.), mert így akkor a trénerünk fel tud készülni, hogy gördülékenyen haladjatok a tennivalóitokkal.

Modell mindenféleképpen kell a konzultáció napján, hiszen Neked is egyszerűbb úgy gyakorolnod. Ha esetleg van olyan vendég, akinek nehéz pillát építeni, akkor feltétlenül őt hozd magaddal, így ő is meghálálja majd, hogy gondoltál rá.

 

Győr: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/szemelyre-szabott-konzultacio/gyor

Nyíregyháza: https://szempillaakademia.hu/kepzesek/szemelyre-szabott-konzultacio/nyiregyhaza

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.