Blog header image
2023 | Március | 29

Szereted olvasni a Szempilla Akadémia bejegyzéseit?

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Szereted olvasni a Szempilla Akadémia bejegyzéseit? Két módszert is mutatunk, hogy tudsz velünk könnyen kapcsolatban maradni!

A Facebook megváltozott algoritmusa miatt ezután kevesebbet látsz belőlünk az üzenőfaladon. Ha fontos, hogy továbbra is elérjenek hozzád híreink, eseményeink, kedvezményeink, oktatásainkon készült fotóink 2 módon maradhatsz velünk kapcsolatban.

1. Létrehoztunk egy zárt csoportot, ahol a Szempilla Akadémiát érintő minden fontos bejegyzést közzéteszünk. A csoport neve: Szempilla Akadémia VIP csoport. Itt elsőként kaphattok hírt kedvezményes last minute képzéseinkről is, így érdemes csatlakozni már most.
https://www.facebook.com/groups/1990690521245287/?ref=br_rs

2. Ahhoz, hogy továbbra is láthasd bejegyzéseinket: a “Megjelenítés elsőként” (vagy angolul “See first”) opciót kiválasztani az oldalunkon a “Követés” legördülő menüjéből. Így a későbbiekben is biztosan megjelenünk az üzenőfaladon, és nem kell attól tartanod, hogy lemaradsz szuper posztjainkról!
Köszönjük, hogy követsz bennünket! Maradj velünk továbbra is, és szólj hozzá posztjainkhoz bátran, örülünk a kommenteknek, visszajelzéseknek.

Szempilla Akadémia csapata

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.