Blog header image
2020 | Április | 16

Varga Kriszti története 1. rész

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Sziasztok,

 

sokan még nem ismertek, mert inkább a képzésekre és a munkámra, a vendégeimre koncentrálok, így a Szempilla Akadémia facebook oldalán még nem igazán „találkozhattunk”.

 

Varga Kriszti vagyok, natúrkozmetikus, szempilla stylist, gyakorlati oktató, az AromaSarok Natúrkozmetika tulaja, a Belle Minerals márka megálmodója és a Szempilla Akadémia trénere.

 

Abban a megtiszteltetésben van részem, hogy a Szempilla Akadémia második trénere lehettem, így a kezdetek óta tagja vagyok a csapatnak. A további tanáraink felvételében is sok közöm volt, hiszen a személyes találkozásnál a szakmai hátteret biztosíthattam, így megismerve leendő trénereinket, ezzel is segítve Gabinak, az Akadémia megteremtőjének.

 

Ebben a jelenlegi helyzetben, arra gondoltam, hogy több bejegyzésen keresztül (ha egybe kapnátok meg nagyon tömény lenne :D ) megosztom Veletek a saját tapasztalataimat, amit az elmúlt 10 éves szakmai pályafutásom alatt szereztem. Minden alkalommal egy kérdésre fogok Nektek válaszolni, amit elég sűrűn feltesznek nekem, így gondoltam itt az ideje ezekre válaszolni, méghozzá Nektek! <3

 

Természetesen kommentben várjuk, hogy neked mi a válaszod a feltett kérdésre!

 

  

Miért ezt a szakmát választottam?

 

Igazság szerint nem volt egy konkrét cél a szemem előtt, hogy mit szerentnék majd csinálni ha nagy leszek. Minden akartam lenni, amit ezen a világon csak el tudtok képzelni. Komolyan! Minden viccet félretéve a mentősön, tűzoltón, állatorvoson, divattervezőn, újságírón, lakberendezőn, autószerelőn és szakácson át MINDEN! Azért itt halkan megjegyzem, hogy az újságírói babérjaimat kiéltem gimiben, mivel én lehettem az iskolaújság főszerkesztője és jártam egy magán újságíró képzésre is, hogy a lehető legjobbat nyújthassam a sulimnak.

 

Nálunk a családban van szakmabeli, így érthetőbb lesz számotokra is a következő sztorim.

 

Éppen nővérem lábát gyantáztam otthon, mikor elkezdtünk a jövőmről beszélgetni. A következő mondat hagyta el a nővérem száját:

 

„Figyelj Hugi! Nem akarsz inkább kozmetikus lenni, mint sem újságíró? Olyan jól csinálod és olyan jól bánsz az emberekkel, hogy ez sokkal jobban illik hozzád. Az írás, amúgy sem erősséged!” (Milyen kedves nem? :D )

 

Nekem sem kellett több, hiszen én is úgy éreztem, hogy ez az, ami igazán nekem való. Már akkor is imádtam nyomkodni, mégjobban imádtam masszírozni és ilyen módon elmúlasztani mások fejfájását. Plusz, akkor esett le igazán, hogyha elmentem egy szépségszalon mellett, akkor érdeklődve néztem be hozzájuk a kirakaton keresztül. Mindig imádtam, hogyha nyitva volt az ajtó és megcsapta az orromat a fodrászatból áradó illat.

 

Most pedig Te jössz! Te miért ezt a szakmát választottad? Vagy inkább ő választott Téged?

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.