Blog header image
2020 | Május | 10

Varga Kriszti története 2. rész

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Mikor kezdtem? Milyen volt a legelején?

2008 szeptemberében kezdtem el a 2 éves képzésemet az Erzsébet Királyné Szolgáltató és Kereskedelmi Szakközépiskola és Szakiskolában (mostmár Erzsébet Királyné Szépészeti Szakgimnázium). Életem egyik legmeghatározóbb két éve volt! Fantasztikus tanári gárdát kaptunk mind az elméleti, mind a gyakorlati képzéseink terén. Bárki komzetikusnak szeretne tanulni és hosszabb képzésben gondolkodik mindig őket ajánlom!

Az utolsó évem második fél évében már kerestem azt a szalont, ahol dolgozhatok majd. Azért is szerettem volna minél előbb megtalálni a helyemet, hogy bebiztosítsam magamat. Később rájöttem, hogy ezzel sok pozitív és negatív tapasztalatott szereztem, mind a szakmabeliek, mind a szalonok és a bérletdíjak terén.

2010 májusában megszereztem a bizonyítvánomat, majd júniusában el is kezdtem dolgozni a szakmában. Sajnos a legelső szalon nem volt a legmegfelelőbb hely, így pár hónap után átköltöztem egy másik szalonba. Ott már kicsivel több, mint 1 évet voltam, de sajnos be kellett látnom, hogy nagyon kicsi az üzlet forgalma így tovább kellett állnom. Tudom, ez így nem valami bíztató, de ez mind kellett ahhoz, hogy ott tartsak, ahol ma vagyok.

Te mikor kezdted a szakmát? Gyere és nosztalgiázzunk együtt!

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.