Blog header image
2021 | Május | 27

Tartsuk a kapcsolatot!

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

 

A Szempilla Akadémia fennállása óta számos SIKERES műszempilla építőt indított el KARRIER útján, táplálva a magyar szakemberek legendás jó hírét itthon és a nagyvilágban is.
 
Tudjuk, hogy számos hallgatónk Magyarországon épített sikeres karriert, míg mások hazánkon kívül találták meg a boldogságukat, messzire szállítva a magyar szépségipari szakemberek legendásan jó hírét. Éljél akár itt, vagy máshol, a lényeg, hogy munkádban a sikerek mellett sok örömben és elismerésben legyen részed.
 
Ez utóbbiban, a magunk eszközeivel mi is támogatnisegíteni szeretnénk utadon. Tudjuk, hogy esetlegesen oktatóddal ápolod a jó kapcsolatot, de a Szempilla Akadémia összetartó közössége örömmel hall és ad hírt idődről időre korábbi hallgatóinak munkásságáról. 
Fentiek okán kérünk, hogy meséld el, merre sodort az Élet, holhogyan és mennyit dolgozol? Milyen munkákat készítesz? Küldd el nekünk munkáidat, egy kis leírással, hogy lássuk, milyen technikával készült el. Ha van kedved, megírhatod adott vendégnek a sztoriját is, például, hogy sokáig ódzkodott a műszempilla viseléstől, vagy senki sem tette fel neki olyan tartósan, mint Te. Hogyan vált alkalmi pillaviselőből szempilla függő. Miért döntött a pilla viselés mellett. Önbizalom hiánya volt, de Te segítettél visszaadni a hitét? Netán pont ennek segítségével és a Te hathatós közreműködésével lett boldogabb az élete?
 
Minden pilla egy történet és minden pillás ismeri vendégei életeseményeit. Várjuk tehát képeidet, híreidet, hogy tudjuk, merre jársz, szakmai leírásodat és a vidám, megható, vagy épp megkapó történeteket. (info@szempillaakademia.com vagy privát üzenetben a képzési helyszíneink Facebook aloldalain)
Ne vessz el, tartsuk a kapcsolatot, hiszen szeretnénk büszkeséggel publikálni felületeinken hogy milyen fantasztikus pilla stylistoknak segíthettünk az elindulásban és a fejlődésben.
 
Köszönettel várjuk őket, addig is csodás PILLAnatokban gazdag, szakmai napokat kívánunk!
 
Szakmai tisztelettel:
A Szempilla Akadémia Csapata
info@szempillaakademia.com
06-20/325-6621
 

LÁTTAD MÁR ÚJ KÉPZÉSEINKET?

Online lash lifting kurzus 
5 napos szempilla-hosszabbító alapképzés

Elméleti korrepetáló program
Gyakorlati korrepetáló program



Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.