Blog header image
2021 | Május | 21

Új képzés!

Írta: Szempilla Akadémia
Kategória: Közlemények

Évek óta mondjuk, hogy a megfelelő alapok nélkül nincs megfelelő tudás, nem lehet rá építkezni, nem tudsz pontos munkát kiadni a kezedből és megfelelő mennyiségű pénzt keresni pillásként. Ugyanakkor fejet kell hajtanunk a mai felgyorsult világ előtt is, hiszen érdeklődőink többsége, szomjazza a tudást és nem elégszik meg az 1D technikával, gyors ütemben szeretne fejlődni és ezért képes sok-sok időt áldozni gyakorlásra. Ezt a vágyat és az Akadémia "földhöz ragadt" elveit (előbb a magabiztos alapok, sok gyakorlás aztán a 2D) kombinálva kísérleti jeleggel létrehoztunk egy új képzést, mely 1 elméleti és 4 gyakorlati napot magába foglalva igyekszik Hallgatóinkat viszonylag rövid idő alatt minél nagyobb tudással ellátni. 

 

A képzés felépítése: 1. nap (6 óra)

1D elmélet
2D elmélet
Megismertetünk az eszközökkel és anyagokkal, amivel munkád során találkozni fogsz
Részletesen mesélünk Neked a ragasztókról, allergiáról, leoldásról,szempillasamponok szerepéről
Az első napi elméletet próbafejen történő gyakorlással fejezünk be és nagyon begyakoroljuk többek között azt is, hogyan tudod úgy felhelyezni az alátétet, hogy azzal ne okozz irritációt modelled szemén.

 

2. nap (4 óra)

1D technika gyakorlása modellen. Tudjuk, hogy elsőre kevésnek tűnik a 4 óra, de hidd el, rendesen fogsz izgulni, remegni fog a kezed és addig távolról nagyon egyszerűnek tűnő szakma hirtelen már nem lesz annyira könnyű, de ez így van jól. Azért jöttél hozzánk, hogy megtanulj mindent, senki nem születik csipesszel a kezében, így oktatónk végig ott lesz Veled és átsegít a nehézségeken. El fogsz fáradni, ezt garantáljuk Neked és alig várod majd, hogy a friss élményekkel együtt elhagyhasd a szalont és mindent jól átismételve gyere vissza másnap.

 

3. nap (4 óra)

Megint az 1D technikát fogod gyakorolni, átveszitek a kérdéseket, amik felmerülnek benned, leoldod a vendéged pilláinak egy részét, míg egy másikat tölteni fogod és ha ráérzel a megfelelő technikára, akkor majd fülig érő szájjal várod a következő napi gyakorlatot. Ha ügyes vagy, itt már belemegyünk egy kicsit a 2D gyakorlatba is. 

 

4. nap (4 óra)

Duplázott technika gyakorlata. Persze az elején átbeszélitek, hogy miről is beszéltetek az első napon, a nem tiszta pontokat újra átveszitek és aztán hajrá, ápüljön a csodaszép 2D pilla.

 

5. nap (4 óra)

2D gyakorlat. Itt már remélhetőleg tökéletes pillaszetett építesz, amire Te is és oktatód is nagyon büszke lesztek majd.

A képzés a tanúsítványok átadásával kerül lezárásra. Persze ha nem szeretnél utána sem maradsz magadra, oktatódra továbbra is számíthatsz és persze várunk vissza további képzéseinkre is.

 

BUDAKESZI BUDAPEST-XIII. KERÜLET GYŐR NYÍREGYHÁZA

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Ne maradjon le a legérdekesebb ajánlatokról! Iratkozzon fel hírlevünkre, és értesüljön első kézből aktuális információkról.